Dolar 34,1697
%-0.11
Euro 37,8795
%0.28
Altın 2.922,770
%-0.23
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin 2 numaralı isminden çarpıcı İzmir mesajları

CHP'nin 2 numaralı isminden çarpıcı İzmir mesajları

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin İzmir’de aday belirlemede uygulanacak yöntemin Salı günü netlik kazanacağını söyledi. Engin, henüz resmi aday adaylığı başvurusu yapmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na mesaj gönderdi ve, “Aziz Bey’in önümüzdeki günlerde başvurmasını umut ediyorum bekliyorum. Seçimler yaklaştı herkes kararını kısa sürede şekillendirmeli” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.11.2013 - 15:26
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İzmir’de katıldığı yerel bir radyo programında örgütün merakla beklediği aday belirlemeye yönelik uygulanacak  yöntemle ilgili açıklamalarda bulundu.Keskin, aday adaylığı için resmi başvuru yapmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na da mesaj gönderdi. 

İZMİR YÖNTEMİ SALI NETLEŞİR

Keskin, “ İzmir’e yönelik bu pazartesi çalışma yapacağız.Belediyelerin tamamına yakını bizde olduğu için yoğun çalışıyoruz. Salı günü somutlaşır ve kamuoyuna açıklarız. MYK, eğilim yoklaması mı kamu yoklaması mı karar verecek. Seçmen profili önemli demokratik yapı önemli her tarafta aynı yöntemi uygulamak güç. En çok oyu alacak beklentilere yanıt verecek ismi saptama anlayışındayız. İl Başkanı Ali Engin Ankara’ya geldiğinde kamu yoklamasıyla belirlenmesini istemişti. İl ve ilçelerin istediği de dikkate alınacaktır.Aday adaylarını  Aralık ayında tam olarak şekillendiririz. ” dedi.

“ANKETLERİ ŞİRKETLER ŞEKİLLENDİRİYOR”

Anketlerin devam ettiğini belirten Keskin, “ Bazı yerlerde alana yayılıyor bazı yerlerde telefonla yapılıyor anketler. Yerleşim yerinin özelliklerine göre bu belirleniyor.Biz şekillendirmiyoruz anketi yapan şirketler şekillendiriyor. Memurlardan da anketlere koyduklarımız var" diye konuştu.

“ADAY ADAYLARINA MESAJ VAR”

Aday adaylarına mesaj veren Keskin, “ Aday adayları üslubuna dikkat etmeli. Siyasette başarı kalıcılık kendi partisinden olan rakibini eleştirerek elde edilirse o kalıcı başarı olmaz. İnsanlar kendi yaratıcılıklarını topluma sunarsa başarılı olur ve elde ettikleri başarı sürekli olur. Kimse için olumsuz bir yaklaşım sergilemeyin. Kendi düşünce ve projelerinizi parti tabanına ve vatandaşa sunarak netice alın. Aday adayı olanlardan birbirine suçlayıcı açıklama yapanlar Genel Merkez nezdinde hoş karşılanmayacak. Bizi çok rahatsız edecek geniş çaplı bir sürtüşme yaşanmadı. Ufak tefek rahatsızlıklar geliyor” dedi.

“KOCAOĞLU’NUN BAŞVURMASINI UMUT EDİYORUM”

2 Eylül sürecinde aday adaylığı başvurusu yapmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun durumuyla ilgili de açıklama yapan Keskin, “Aziz Bey’in önümüzdeki günlerde başvurmasını umut ediyorum bekliyorum. Seçimler yaklaştı herkes kararını kısa sürede şekillendirmeli” ifadelerini kullandı.

“TALEP GELİRSE MYK DEĞERLENDİRİR”

Keskin, Ali Engin’in Karşıyaka Belediye Başkan aday adaylığıyla ilgili düşüncesinin sorulması üzerine “Böyle bir talep gelirse MYK değerlendirme yapar” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.