Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’de Bülent Soylu rahatsızlığı

CHP’de Bülent Soylu rahatsızlığı

AK Partili Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun köylüsü ve komşusu olan, AK Partili eski meclis üyesi Osman Kaya’nın CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ilçe ziyaretinde karşılaması ve fotoğraf çektirmesi Bülent Soylu’nun CHP içine kendine yakın isimleri koyduğu iddialarını gündeme getirdi. Yine halen CHP’de meclis üyeliği görevini yürüten Urkiye Güner İnal’ın başkan Soylu’nun dikiş makinesi hediyesine sosyal medya hesabından teşekkür etmesi de bu iddiaları güçlendiren ikinci bir gelişme oldu. O isim tranfer mi olacak'

  • Ege Postası
  • 28.03.2018 - 20:05

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’nin seçim kaybettiği ilçelerden Menderes’te geçtiğimiz günlerde yapılan ve CHP’de geçmiş dönemlerde görev yapmış isimlerle mevcut yönetimdeki bazı CHP’li bazı isimlerin katıldığı sürpriz toplantıda halen CHP Menderes İlçe Başkanlığı görevi yürüten Ahmet Pala’nın aday olmaması için konuşup ağır eleştirilerde bulunduğu ve bu toplantının ardında AK Partili Belediye Başkanı Menderes Soylu’nun olduğu iddialarının ardından yeni bir gelişme daha yaşandı.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ OSMAN KAYA DENİZ YÜCEL’İ KARŞILAYIP FOTOĞRAF ÇEKTİRİNCE…

2009-2014 yılları arasında AK Parti Meclis Üyeliği görevi yapan, AK Partili Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun köylüsü (Oğlanağası Köyü) ve komşusu olan, oğlu da Menderes Belediyesi’nde çalışan Osman Kaya’nın CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile yan yana çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Osman Kaya’nın CHP İl Başkanı Yücel’in ziyaretinde kendisini karşılamaya gelenler arasında yer aldığı ve birlikte samimi poz verdiği görülürken, bu durum AK Partili Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun CHP içine kendisine yakın isimleri yerleştirdiği iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu ve CHP’liler içinde rahatsızlığa neden oldu.

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI SOYLU DİKİŞ MAKİNESİ HEDİYE EDİNCE CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ…

Öte yandan AK Partili Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun CHP içine kendisine yakın isimleri sokması söylentilerinin üzerine bir gelişme de halen CHP Meclis Üyeliği görevini yapan Urkiye Güner İnal’ın sosyal medyada Başkan Soylu’ya  teşekkür etmesi şeklinde gelişti.

BAŞKAN SOYLU, SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU, HEMEN ARDINDAN…

Menderes’in AK Partili Belediye Başkanı Bülent Soylu, Evden Atölyeye Kadın Dayanışması projesi kapsamında Cumaovası Kadınlar Derneği’ne ihtiyaçları olan iki dikiş makinesi hediye etti. Başkan Soylu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafların altına, ‘Kadınlarımızın ekonomik yaşama aktif katılımları bizim için önemli. Onlar için gereken her türlü özeni ve gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda Cumaovası Kadınlar Derneğimizin ihtiyacı olan dikiş makinelerini derneğimize hediye ettik’ diye yazdı.

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ URKİYE İNAL, SOYLU’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Kadın Derneğinin de başkanlığını yürüten CHP’li Meclis Üyesi Urkiye Güner İnal, Başkan Soylu’ya sosyal medya hesabından, ‘Derneğimizin Evden Atölyeye Kadın Dayanışması Projesi Dikiş atölyesinde ihtiyaç duyulan dikiş makinelerini temin eden Menderes Belediye Başkanı Sayın Bülent Soylu’ya teşekkür ederiz’ ifadeleriyle teşekkür etti. Bu gelişme de halen meclis üyesi görevini yürüten Urkiye Güner İnal’ın da partisinden ayrılarak AK Parti’ye transfer olabileceği iddialarını gündeme getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.