Dolar 34,1641
%0.01
Euro 38,2122
%0.12
Altın 2.923,700
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Güler, “AKP batış sürecini yaşıyor”

CHP’li Güler, “AKP batış sürecini yaşıyor”

CHP’li Güler, “AKP hem dış politikada hem iç politikada batış sürecini yaşıyor. AKP’ye dersini vermek için ilk büyük fırsat 30 Mart 2014 seçimleri. AKP bütün Türkiye’den gerekli cevabı alacak. Ama en büyük tokadı yine İzmir seçmeninden yiyecek” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.12.2013 - 12:12
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı ve Milletvekili Birgül Ayman Güler, seçim bölgesi İzmir’de sürdürdüğü çalışmalarına İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Balçova Şubesi’ni ziyaret ederek devam etti.

Her yıl geleneksek olarak düzenlenen Aşure Günü’ne katılan Güler, hemşerilerine kendi elleriyle aşure dağıttı. Aşure dağıtımı esnasından hemşerileriyle sohbet eden Güler, yaklaşan yerel seçimlerin sonucunun çok önemli olacağını söyledi.

Dernek Başkanı Ahmet Emin Gazeller’in ev sahipliğinde gerçekleşen aşure dağıtımına CHP Balçova ilçe yöneticisi MetinÖnderli, Kadın Kolları Başkanı Birsen Uyanık, Balçova Şoförler Odası Başkanı Cemal Küllüce, Balçova Belediye Başkanı a. adayları, belediye meclis üyeleri, kitle örgütleri temsilcileri, BAL - GÖÇ üyeleri veBalçovalılar katıldı.

“AKP büyük tokadı yine İzmir seçmeninden yiyecek!”

Geleneksel aşure günü etkinliği sonrasında dernek binasına geçen CHP’li Güler, hem dernek yöneticileri hem partilileri hem de a. adayları ile görüş alış verişinde bulundu. Yaklaşan yerel seçimleri AKP’ye ders vermek için büyük fırsat olarak nitelendiren Güler şöyle konuştu: “AKP hem dış politikada hem iç politikada batış sürecini yaşıyor. AKP’ye dersini vermek için ilk büyük fırsat 30 Mart 2014 seçimleri. AKP bütün Türkiye’den gerekli cevabı alacak. Ama en büyük tokadı yine İzmir seçmeninden yiyecek. Bütün gücümüzle AKP’ye bir tarihsel ders vermeye hazırlanıyoruz. Başarımızdan ve bu dersi vereceğimizden hiç kuşku duymuyoruz.”

“AKP vatanı tehdit ediyor”

AKP’ye verilecek derste göçmen kökenli yurttaşlarına büyük görevler düştüğünü söyleyen İzmir Milletvekili Güler, “Türkiye’de dedesi, babası ya da kendisi Türkiye sınırları dışından göçüp burada yuva kurmuş insanlar vatan kaybetmenin ne demek olduğunu bilen insanlardır. AKP vatanı tehdit ediyor, o yüzden göçü, göçmeyi, vatan kaybetmeyi kendi aileleri içinde yaşamış olan tüm göçmen kökenli Türk vatandaşları AKP’ye verilecek dersin en güçlü hocaları olacaklar. Biz hepimiz buna hazırlanıyoruz” dedi.

Kamu yararına kurulan ve bu yönde çalışmalar yapan İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Balçova Şube Başkanı Ahmet Emin Gazeller AKP’ye Balçova ve İzmir’de genciyle yaşlısıyla sandıkta ders vereceklerini söyledi. Gazaller yaklaşan yerel seçimlerin Türkiye açısından çok önemli olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: Bizden biri olarak vekilimizin derneğimize gelmesi ve etkinliğimize katılması bizleri çok mutlu etti. Hocamız ile yaptığımız sohbet esnasında hemşerileri olarak vekilimizin her zaman yanımızda olduğunu hissettik. Yaklaşan yerel seçimler öncesi hocamızın bizlerle paylaştığı değerli görüş ve düşünceleri bize yol gösterici olacaktır”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.