Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHPliler Konak meydanında o zammı protesto etti

CHPliler Konak meydanında o zammı protesto etti

CHP İl Başkanlığı ve Konak İlçe Başkanlığı, kuru fasulyenin fiyatının 12 liraya yükselmesi ve zamlar nedeniyle hükümeti protesto amacıyla Konak Meydanı'nda eylem düzenledi.

  • Ege Postası
  • 08.01.2014 - 15:53

EGE POSTASI - CHP Konak İlçe Gençlik Kolları’nın organize ettiği eylemde CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş halka kuru fasulye dağıttı.

 

CHP İl Başkanlığı ve Konak İlçe Başkanlığı, kuru fasulyenin fiyatının 12 liraya yükselmesi ve zamlar nedeniyle hükümeti protesto amacıyla Konak Meydanı'nda eylem düzenledi. İl Başkanı Ali Engin ve ilçe yöneticileriyle birlikte eyleme katılan CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, vatandaşlara kazandan kuru fasulye dağıttı.

 

VATANDAŞ ARTIK YİYEMİYOR!

 

Zamlar nedeniyle vatandaşların en çok  tüketilen gıdalardan biri olan kuru fasulyeyi  yiyemez hale geldiği anlatan Güneş, şunları söyledi;

"Kuru fasulye vatandaşın en makul yiyeceklerinden biriydi, şimdi 12 lira. 16 liraya kadar da çıkabileceği söyleniyor. Koca Türkiye kuru fasulyeyi ihtal eder hale geldi. Ayakkabı   kutusunun içine 4,5 milyon doları koyarsan, vatandaş da kuru fasulyeyi 12 liradan yer. Başbakan sen Japonya'ya gider görmezsin ama vatandaşlar artık kuru fasulyeyi, simiti bile yiyemiyor. Dar gelirli vatandaşı ezen bu hükümeti kınıyoruz, lanetliyoruz. Yurttaşlarımıza artık kuru fasulyeyi yiyemedikleri için Konak Meydanı'nda dağıtıyoruz."

Güneş, dağıttıkları kuru fasulyenin içine et koymadıklarını da belirterek, "İçine et koymadık. Pahalı et bile kuru fasulyeden bile ucuz hale geldi. CHP iktidara gelsin, kuru fasulye de ucuzlasın" diye konuştu. Vatandaşlara meydanda kuru fasulye dağıtımıyla devam eden eylemde, partililer "Zam, zulüm işkence, işte AKP" sloganları atttı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.