Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatı susukunluğunu Egepostası'na bozdu

Tatı susukunluğunu Egepostası'na bozdu

İzmir’de CHP’nin sorunlu ilçelerinden Buca’nın Belediye Başkanı Ercan Tatı, suskunluğunu Egepostası için bozdu. Tatı, “Aziz Başkanın benimle çalışmak istemediği iddialarına inanmıyorum. Genel merkez her şeyin farkında. Aday olup seçimi kazanacağım. Beni karalamaya çalışanlar hiçbir şey elde edemedi. Yapıştırmaya çalıştıkları tutkal ellerine yapıştı. Bir takım meclis üyeleri benden rant çıkarları vardı, onu bulamadılar” dedi. Tatı, kendisini sık sık eleştiren Buca eski Belediye Başkanı, AK Partili Cemil Şeboy’la ilgili, “Siyasi bir mefta ile ilgili konuşmak günah olur” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.01.2014 - 14:41
Onur ÇAKIR / EGEPOSTASI – CHP’de aday belirleme süreci tüm hızıyla devam ediliyor. Parti kulislerinde CHP’li Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın yerine başka bir ismin aday gösterileceği konuşulurken, Tatı sessizliğini Egepostasına bozdu.  

İNANMIYORUM

Başkan Tatı,  “Dedikoduyla ne siyaset ne ticaret olur. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in beni istemedikleri yönünde bir yorum yapacağını düşünmüyorum. Bazıları canı öyle isteyebilir. Çerkezlerde bir laf vardır, ‘köpekler istedi diye atları vurmazlar’! O arkadaşlar kendi işlerine baksın. Genel merkez her şeyin farkında. Neyin ne olduğunu biliyor. Herkes hayal dünyasında yaşıyor. Partim bana belediye başkanı olma onurunu yaşattı. Bir dönem daha görev verilirse ki verileceğini zannediyorum, halkın karşısına çıkacağız. Seçimi kazanacağımdan eminim. Dedikodular beni hiç  bağlamıyor. Şuanda CHP’nin Buca Belediye Başkanıyım. Herkes aday adayı olabilir. Aday açıklama süreci ay sonunu bulacak. CHP bir aday bulacak. AKP kendine layık bir aday çıkaracak. Ama aday kim olursa olsun seçimi CHP kazanacaktır. Benim entrikalarla işim olmaz” dedi.

KARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR

Tatı, kendisinin belli bir grup tarafından karalandığını iddia etti. Başkan Tatı, “Beni karalamaya çalışıyorlar ama karalayacak bir şey yok. Daha mazbatamı olmadan önce böyle bir kampanya başlattılar. Bir takım meclis üyelerinin benden rant çıkarları vardı onu bulamadılar. Ben rant için değil halk için geldim. Benden umudu Buca halkı buldu ama rant isteyen meclis üyeleri bulamadı. CHP genel merkezi bunlara gerekli yanıtı verecektir” dedi.  

ALGI YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR

Kendisi ile ilgili “başarısız” algısı yaratılmaya çalışıldığını öne süren Tatı, “Bana yapıştırmaya çalıştıkları tutkal ellerine yapıştı. Ortada gerçekler var. 39 milyonluk borcu 15 milyona indirdik. İlk olimpik yüzme havuzunu, ilk tiyatro salonunu açtım. Pazar yerlerini modernleştirdim. İlk kez okullara girdim. Rekreasyon alanları yaptık. Buca’yı bile bilmeyen insanlar bana iftira atıyorlar. Attıkları iftiralar ellerine yapışır. Üzerlerine kalır. Şimdiye kadar bu hep böyle oldu” dedi.

SİYASİ MEFTA

Buca eski Belediye Başkanı, AK Partili Cemil Şeboy’un kendisine yönelik eleştirilerine yanıt vermeyeceğini belirten CHP’li Tatı, “Siyasi bir mefta ile ilgili konuşmak günah olur” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.