Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cam silen çocuk kaza kurbanı oldu

Cam silen çocuk kaza kurbanı oldu

Ümraniye’de, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobile çarpan TIR, kontrolden çıkarak yolda araçların camlarını silerek para kazanmaya çalışan bir çocuğu ezdi. Kazada çocuk hayatını kaybetti, TIR sürücüsü ve otomobil sürücüsü...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 11:50
Ümraniye’de, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobile çarpan TIR, kontrolden çıkarak yolda araçların camlarını silerek para kazanmaya çalışan bir çocuğu ezdi. Kazada çocuk hayatını kaybetti, TIR sürücüsü ve otomobil sürücüsü ağır yaralandı. Haberi alarak olay yerine gelen anne ve baba çocuklarının cesedini görünce sinir krizleri geçirdi.

Kaza saat 10.00 sıralarında, Baraj Yolu Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Yılmaz’ın kullandığı 34 RP 6354 plakalı otomobil kırmızı ışıkta geçince, Kerem Korkutan yönetimindeki 34 UC 2552 plakalı TIR kontrolden çıkarak otomobile çarptı. Duramayan TIR, araçların camlarını silerek para kazanmaya çalışan 3 çocuğun üzerine doğru hareket etti. 2 Çocuk kaçarak kendilerini kurtarırken, 9 yaşındaki Nazar Güvendiren TIR ile bariyer arasına sıkıştı. Güvendiren, olay yerinde can verdi. Kazada TIR sürücüsü ve otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Kazadan bir süre sonra olay yerine gelen çocuğun annesi Bahar ve babası Deniz Güvendiren fenalık geçirdi. Baba, çocuğun annesine saldırarak tekme tokat dövmeye çalıştı. Daha sonra çocuğunun cesedini gören baba sinir krizleri geçirdi. Polis ve vatandaşlar acılı anne ve babayı olay yerinden uzaklaştırmakta zorlandı. Yapılan incelemenin ardından ceset kaza mahallinden kaldırıldı. Yaralı TIR sürücüsü ve otomobil sürücüsü de hastaneye götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.