Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çamköy Mahallesi'nde evleri yanan ailelere Divapan A.Ş.'den yardım eli

Çamköy Mahallesi'nde evleri yanan ailelere Divapan A.Ş.'den yardım eli

Düzce’nin önemli sanayi kuruluşlarından biri olan ve sosyal sorumluluk projelerine katkılarıyla bilinen Divapan A.Ş, bir süre önce Çamköy Mahallesi'nde meydana gelen yangın felaketinde evleri yanan ve mağdur olan ailelere yardımda bulundu.    Divapan...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 16:47
Düzce’nin önemli sanayi kuruluşlarından biri olan ve sosyal sorumluluk projelerine katkılarıyla bilinen Divapan A.Ş, bir süre önce Çamköy Mahallesi'nde meydana gelen yangın felaketinde evleri yanan ve mağdur olan ailelere yardımda bulundu.

    Divapan A.Ş Genel Müdürü Hakan Zengin, yangın sebebiyle birçok ailenin mağdur olduğunu belirtti. Zengin, “Firma olarak evleri yangında büyük çapta hasar gören ailelere ahşap yapı malzemeleri yardımında bulunduk. Bu malzemelerle evlerini onarabilecek ve yaşama uygun hale getirebilecekler.” dedi.

    Zengin, ”Yangın büyük bir felakettir. Maddi kayıplara neden olmaktadır. Çamköy Mahallesi'ndeki yangında çok şükür can kaybı olmamıştır, fakat evler ciddi anlamda zarar görmüştür. Evleri yanan ailelerimizin mağduriyetlerini yerinde gördük, tespitler yaptık. Daha sonra da evlerinde yeniden normal yaşam standartlarına dönmeleri için ahşap yapı malzemeleri yardımında bulunduk.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.