Dolar 34,1665
%-0.09
Euro 37,7543
%-0.19
Altın 2.909,640
%-0.48
Bist-100 8.892,00
%-1.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Canik Belediye Başkanı Genç: Görevimiz Samsun'u büyütmek

Canik Belediye Başkanı Genç: Görevimiz Samsun'u büyütmek

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye şu anda ekonomisiyle, ticaretiyle ve siyasi olarak güçlü bir ülke. Bize düşen görev yapacağımız her çalışmada Türkiye'mizin büyümesine katkıda bulunmaktır." dedi.    Osman...

  • Ege Postası
  • 07.07.2013 - 13:11
Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye şu anda ekonomisiyle, ticaretiyle ve siyasi olarak güçlü bir ülke. Bize düşen görev yapacağımız her çalışmada Türkiye'mizin büyümesine katkıda bulunmaktır." dedi.

    Osman Genç, AK Parti İl Gençlik Kolları ve İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerini yeni hizmet binasında ağırladı. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Başkan Genç, gençlerin Türkiye için önemine dikkat çekti. Gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu belirten Başkan Genç, gençlerin siyasette yer almasından mutluluk duyduğunu söyledi.

    KADINLARA YÖNELİK BÜYÜK YATIRIM

    AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Genç'i ziyaret etti. Yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Genç'e bilgi veren Özel, yeni hizmet binasının Canik'e hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Genç de, AK Parti İl Kadın Kolları'nın önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Başkan Genç de, Canik Belediyesi olarak kadınlara yönelik en çok yatırım yapan belediye olduklarını belirtti.

    SAMSUN BÜYÜRSE, TÜRKİYE BÜYÜR

    AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu dile getiren Başkan Genç, "Başbakanımız liderliğindeki AK Parti hükümeti ile birlikte Türkiyemiz her alanda inanılmaz bir şekilde büyüdü, gelişti. Türkiye şu anda ekonomisiyle, ticaretiyle, ve siyasi olarak güçlü bir ülke. Bize düşen görev yapacağımız her çalışmada Samsun'un, dolayısıyla Türkiye'nin büyümesine katkıda bulunmaktır. Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız ne kadar güçlü olursa AK Parti o kadar güçlü olur, Canik ve Samsun ne kadar çok gelişirse, Türkiye o kadar gelişir." şeklinde konuştu.

    CANİK İNANILMAZ DEĞİŞTİ

    AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel de, Canik'te büyük hizmetler yaptığı için Başkan Genç'e teşekkür ederek, "Üniversitesi, kültür, spor, sağlık, yaşam ve alışveriş merkezleri ile Canik inanılmaz şekilde değişti. Bunların olmadığını düşündüğümüzde Canik'te ne kadar büyük işler başarıldığını daha iyi anlarız. Bu nedenle şehrimizin gelişimine katkıda bulunmanız nedeniyle size teşekkür ederiz." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.