Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Canik'te kadınlar pastacılığı öğrendi

Canik'te kadınlar pastacılığı öğrendi

Canik Belediyesi'nin katkılarıyla Canik Kent Konseyi ve Canik Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Pastacı Çırağı Kursu'nu tamamlayan kursiyerler, hünerlerini, verdikleri yemekte görücüye çıkardı.Canik Belediyesi 8 Mart Aile Okulu'nda...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 17:25
Canik Belediyesi'nin katkılarıyla Canik Kent Konseyi ve Canik Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Pastacı Çırağı Kursu'nu tamamlayan kursiyerler, hünerlerini, verdikleri yemekte görücüye çıkardı.

Canik Belediyesi 8 Mart Aile Okulu'nda 3 ay süren Pastacı Çırağı Kursu'nu tamamlayan kursiyerler, Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çok Amaçlı Salon'da yemek verdi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Kent Konseyi Başkanı Reşat Kılınçarslan ve başkan yardımcılarının da katıldığı yemekte, kursu tamamlayan bayanlar katılımcılara kurs boyunca öğrendikleri pastalardan oluşan ziyafet verdi.

Kursa katılan bayanların bilgi ve becerilerini geliştirerek gelecekte iş olanaklarına sahip olmalarını sağlamayı amaçlayan kursu tamamlayan 12 kursiyere sertifikalarını Başkan Osman Genç verdi. Kursiyerleri tebrik eden Başkan Genç, özellikle bayanların kendilerini geliştirici çalışmalara önem verdiklerini söyledi.

BAYANLAR ARTIK DAHA BİLİNÇLİ

Canik'te kadınlar için eğitim ve kültür merkezleri açtıklarına işaret eden Başkan Genç, "Düzenlediğimiz kurslarda bu zamana kadar binlerce bayana sertifika verdik. Bayanlarımız, Canik'te artık daha bilinçli. Bu tür kurslara katılan kadınlarımızı tebrik ediyorum. Bayanlarımız için el emeği göz nuru ürünlerini sergileyebilecekleri ve satışa çıkarabilecekleri bir merkez yapacağız. " diye konuştu.

KADINLARDAN GENÇ'E TEŞEKKÜR

Kurs boyunca kendilerine destek veren Başkan Genç'e teşekkür eden kurs öğretmenleri Hatice Demirci ve Miyaser Aydın da "Bu tür kurslar bayanların kendilerini geliştirmeleri açısından çok önemli. Başkanımız biz kadınlara her zaman destek veriyor. Canik'te kadınların önemli olduğunu hissediyoruz." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.