Dolar 34,2402
%0.28
Euro 37,8117
%0.1
Altın 2.926,600
%0.37
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cebit Fuarı’nda Bornova farkı

Cebit Fuarı’nda Bornova farkı

Vatandaşa daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek için teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan Bornova Belediyesi, bu alandaki çalışmalarını Cebit Bilişim Eurasia İstanbul - Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı’nda tanıtıyor. Fuar’ın açılış gününde stantlarındaki yerini alan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, bilişim alanında yaptıkları yatırım ve çalışmalarla birçok belediyeye örnek olduklarını söyledi

  • Ege Postası
  • 24.10.2013 - 15:29
Bilişim alanındaki çalışmaları ile dikkat çeken Bornova Belediyesi, Cebit Bilişim Eurasia İstanbul - Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı’ndaki yerini de aldı. Yapılan çalışma ve yatırımlar, Bornova Belediyesi’nin Sosyal Demokrat Belediyeler Bilişim Platformu’ndaki standında tanıtıyor.

Hızlı ve kalite hizmet


Fuar’ın açılış gününde Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da stantlarındaki yerini aldı. Vatandaşa daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek adına bilişim teknolojilerini etkin bir şekilde kullandıklarını ifade eden Başkan Sındır, ‘‘Bu alanda yaptığımız çalışmalarla sadece belediye hizmetlerindeki klasik yöntem anlayışı değiştirmekle kalmayıp verilen kaliteyi de yükseltiyoruz. Bunu yaparken de hem zaman hem maliyet açısından önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz’’ diye konuştu.

Her türlü bilişim teknolojisini kullanıyor


Uzman personel, fuar katılımcılarına Bornova Belediyesi’nin Android ve İOS uygulamaları, arşivdeki 11 milyona yakın belgenin dijital ortama taşındığı EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi), açık kaynak kodlarla ve sıfır maliyetle hataya geçirdiği Coğrafi Bilgi Sistemleri Projesi’ni anlatıyor. Stantda bir de ‘Kioks’ (PC ve dokunmatik ekrandan oluşan bir sistem) bulunuyor. Bu sistemde Bornova Belediyesi’nin kurumsal dergi ve tanıtım kitapçıkları ile birçok belediyeye örnek olan hava ölçüm cihazının verileri görülebiliyor.

Twitter üzerinden sürpriz hediyeler

Bu arada Bornova Belediyesi, resmi twitter adresi üzerinden düzenlediği soru-cevap yarışması ile Cebit katılımcılarına fuar süresince çeşitli hediyeler dağıtıyor. Sorulara doğru yanıt veren ilk üç takipçi, oyun klavyesi, mause ve mausepad, diğer katılımcılar ise kulaklık ve usb bellek gibi sürpriz armağanlar kazanacak.

Tüyap Istanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Cebit Bilişim Eurasia İstanbul - Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı, 27 Ekim’de sona erecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.