Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çevre yoluna atlayan üniversite öğrencisine otomobil çarptı: 1 yaralı

Çevre yoluna atlayan üniversite öğrencisine otomobil çarptı: 1 yaralı

Konya'da bıçaklı bir grup tarafından kovalanan üniversiteli gence otomobil çarptı. Yaralanan öğrenci tıp fakültesinde tedavi altına alındı.Konya merkez Selçuklu ilçesi İstanbul yolu kampüs girişinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 12:22
Konya'da bıçaklı bir grup tarafından kovalanan üniversiteli gence otomobil çarptı. Yaralanan öğrenci tıp fakültesinde tedavi altına alındı.

Konya merkez Selçuklu ilçesi İstanbul yolu kampüs girişinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir grup, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Adnan Işık'la bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından şahıslar Işık'ı bıçakla kovaladı. Kaçan üniversite öğrencisi can havliyle kendini çevre yoluna attı. Bu sırada çevre yolunda seyahat eden Mustafa Acar'ın (28) kullandığı 42 SJ 213 plakalı araç aniden önüne çıkan Adnan Işık'a çarptı. Kazada Adnan Işık ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan gencin tedavisine Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde devam ediliyor.

Kazayı anlatan araç sürücüsü Mustafa Acar: "Normal hızla seyrediyordum. Bir kaç kişi yolun karşına geçiyordu korna çaldım. Daha sonra arkadaşı bıçakla kovalamışlar. O da can havliyle yola atladı. Ben ne kadar da fren yaptıysam da duramadım ve çarptım. Aracın altından çıkararak kaldırıma uzattık. Kovalayan kişiler bir otobüse binerek kaçtı."

Polis kazayla ilgili soruşturma açıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.