Dolar 34,1815
%0.06
Euro 38,2802
%0.3
Altın 2.916,060
%-0.14
Bist-100 9.697,00
%-0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cezaevinde sıradışı konser

Cezaevinde sıradışı konser

Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu bu kez hükümlü ve tutuklular için cezaevinde sahne aldı. Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu Şakran’da bulunan Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü içinde yer alan 2 nolu T tipi kapalı cezaevi infaz kurumunda bulunan tutuklu, hükümlü ve personele özel unutulmaz bir konsere sundu.

  • Ege Postası
  • 11.12.2012 - 10:43

İZMİR - 8 yıl önce kurulan ve kurulduğu günden bugüne kentin kültür sanat yaşamında önemli bir yer tutan Aliağa Belediyesi TSM Korusu bu kez ceza evi sakinleri için sahne aldı. 2 nolu T tipi kapalı cezaevi infaz kurumu tarafından davet edilen Aliağa Belediyesi TSM korosu konserinde hüzün, coşku, efkar, neşe hepsi bir arada yaşandı. 2 saatlik konserde izleyenler zaman zaman neşelendi, zaman zaman hüzünlendi.

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARI DİNLEDİLER

Şef Turgay Kızıltuğ yönetiminde başta Atatürk’ün sevdiği şarkılar olmak üzere, birbirinden güzel birçok seçkin eserin seslendirildiği konseri hükümlü, tutuklu ve personelin yanı sıra T2 Cezaevi kurum müdürü Bülent Başer, kurumun 2. müdürleri ve öğretmenler keyifle izledi.

 200 KİŞİYE 2 SAATLİK KONSER

Spor salonunda gerçekleşen ve yaklaşık 200 kişinin izlediği 2 saatlik konser sonrası 2 nolu T tipi kapalı cezaevi infaz kurumu müdürü Bülent Başer, Şef Turgay Kızıltuğ’a teşekkür çiçeği sunarken koro üyelerine ve konser için emeği geçenlere teşekkür etti.

 ALİAĞA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Ceza evi yetkileri, özel gün ve haftaların kutlanması, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini bu çerçevede Aliağa Belediyesi TSM Korosu’nu davet ettiklerini belirterek konuyla ilgili yaklaşımları, ilgi ve hassasiyetleri nedeniyle Aliağa Belediyesi’ne teşekkür ettiler.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.