Dolar 34,2086
%0.08
Euro 37,9166
%-0.47
Altın 2.926,960
%1.07
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli AK Parti'de istifa bilmecesi

Çiğli AK Parti'de istifa bilmecesi

Çiğli AK Parti İlçe Başkanı Adnan Yılmaz'ı arayarak istifa ettiğini söyleyen Meclis Üyesi Gülsüm Ayan'ın ailesinden gelen tepki üzerine kararsız olduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 23.11.2012 - 11:14
 BURAK ÖZER/HABER SERVİSİ -AK Parti Çiğli’de istifa bilmecesi yaşanıyor. Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Ayan dün öğle saatlerinde Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ı telefonla arayarak istifa ettiğini ve istifa dilekçesini de noter aracılığı ile ilçe başkanlığına göndereceğini söyledi. Ayan’ın bu kararı kısa sürede ilçe teşkilatında deprem etkisi yarattı. Geçtiğimiz Haziran ayında İlçe Başkanı Adnan Yılmaz ile sorun yaşayan belediye meclis üyeleri Kurtcebe Noyan ve Başak Tülay Çiftçi’nin partiden istifa etmesi ve ardından CHP’ye geçmesi ile sıkıntılı bir süreç yaşayan AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı harekete geçerek Ayan’ı kararından döndürmeye çalıştı. İstifa etmekte kararlı olan Ayan’ın ailesinin AK Parti’den istifa etmemesi yönündeki baskısı sonrası yakın çevresine ‘istifa kararımı yeniden gözden geçireceğim’ dediği öğrenildi. Ayan’ın İlçe Başkanı ve yönetimi ile yaşadığı sıkıntılar nedeni ile istifa etmek istideği öğrenilirken ilçe kulislerinde dolaşan iddiaya göre Ayan istifa ederse adresi CHP olacak.

Geçtiğimiz günlerde de Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ın İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fırat Aykut ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Canoğlu’na ‘yeteri kadar çalışmadıkları’ gerekçesiyle “sizinle çalışmak istemiyorum” deyip istifalarını istemesi ilçede kriz yaratmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.