Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Belediyesi taekwondo lig şampiyonu

Çiğli Belediyesi taekwondo lig şampiyonu

Yurtiçi ve yurtdışı müsabakalarda aldıkları derecelerle oldukça başarılı performans sergileyen Çiğli Belediyespor Taekwondo takımı yine büyük bir başarıya imza atarak Taekwondo Ligi’nin şampiyonu oldu.

  • Ege Postası
  • 19.12.2012 - 10:01
İZMİR- 25 ilden çeşitli spor kulüplerinin katılımıyla düzenlenen İllerarası Taekwondo Ligi müsabakalarında yüksek başarı gösteren Çiğli Belediyesi Taekwondo Kulübü 5 ayrı kategoride birincilik kupası aldı. Çiğli Belediyesi bu başarısıyla aynı zamanda lig şampiyonu oldu. Eskişehir’de düzenlenen heyecanlı final müsabakalarında da birçok maçı kazanan Çiğli Belediyespor Taekwondo Takımı’nın Antrenörü Nesibe Altun, final maçları sonrası birincilik kürsüsüne çıkarak, kupayı aldı. Çiğli’nin yüz akı olan takımda dereceler şu kategorilerde oluştu: genç ümit bayanlarda birincilik, genç ümit erkeklerde birincilik, bayanlar genel klasmanda birincilik, erkekler genel klasmanda birincilik ve poomsea yarışmalarında birincilik.

Hepsiyle gurur duyuyorum

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, yuriçi ve yurdışında düzenlenen turnuvalarda, belediye taekwondo takımı sporcularının önemli başarılar elde ettiğini ve bu başarıların kendilerini gururlandırdığını söyledi. Takım sporcularının elde ettikleri derecelerle Çiğli’nin yüz akı olduğunu belirten Solak şöyle konuştu; “Çiğli Belediyespor Taekwondo takımı yurtiçinde ve yurtdışında önemli dereceler elde ediyorlar. Belediyemizi son derece gurur verici başarılarla temsil ediyorlar. Bizler de taekwondo sporunu önemsiyoruz ve destek oluyoruz. İki yıldır düzenlenen ligin Eskişehir’de yapılan şampiyonluk müsabakalarında da 5 kategoride elde ettikleri birincilikle lig şampiyonu oldular. Bizleri çok mutlu ettiler. Bize bu güzel duyguları yaşattıkları için tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Kendileriyle gurur duyuyorum.”

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.