Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de siyasetin tansiyonu yükseliyor

Çiğli'de siyasetin tansiyonu yükseliyor

Çiğli'nin rahmetli belediye başkanı Ensari Bulut'un kardeşi Hamza Bulut yakın bir zamanda Yengesi Ester Bulut için genç olduğunu söylemişti. Ester Bulut facebook hesabından buna yönelik bir açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 03.09.2013 - 14:22
İZMİR- Çiğli Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi muhtarı Hamza Bulut, Birol Soylu ile bir toplantıda denk gelmiş ve "Ester Bulut’un da yaşı daha genç…Belediye başkanlığı yükünün altından kalkacağını düşünmüyorum" demişti. Ester Bulut facebookta yazdığı bir yazıyla cevap verdi. Kılıçdaroğlu ve Atatürk'ün ülkeyi gençliğe bıraktığını söyleyen Bulut "Genç beyinlerin enerjik ve dinamik yapılanması ülkeye daha iyi hizmet edeceğinin kanıtıdır, sahip oldukları memleket sevdası, anti emperyalist mücadelelerinde şekil bulmuş, gözlerini kırpmadan kendini feda etmiş Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan gibi üç genç fıdanı ve nicelerini unutmamak gerekir." dedi.

"SOYLU, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Açıklamasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençlere ve kadınlara güveninin tam olduğuna da değinen Bulut "Çiğli halkının bize olan güveninin ortada olması ve şahsıma göstermiş olduğu teveccühden dolayı aday adayı oldum." diye konuştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.