Dolar 34,1049
%-0.01
Euro 38,1993
%0.08
Altın 2.920,720
%0.21
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de nostalji turnuvası başladı

Çiğli’de nostalji turnuvası başladı

Çiğli Belediyesi tarafından, büyük ilgi gören Geleneksel Nostalji Futbol Turnuvası’nın üçüncüsü düzenleniyor. 35 yaş ve üstü genç delikanlıların yarıştığı turnuvada bu kez 27 mahalle takımı mücadele edecek.

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:00
İZMİR - İlk ikisinin büyük ilgi görmesi nedeniyle Çiğli Belediyesi tarafından 3. Geleneksel Nostalji Futbol Turnuvası düzenlendi. Çiğli ve Çiğli dışından 27 takımın 700 sporcuyla, Çiğli Stadında mücadele ettiği turnuva halktan büyük ilgi görüyor. 35 yaş ve üstü spor meraklılarının top koşturduğu turnuva 3 ay sürecek. Her hafta cuma, cumartesi ve pazar günü günde 4 maç oynanacak ve final karşılaşmaları Haziran sonunda yapılacak turnuva boyunca 30 personel görev yapacak. Futbolcu ailelerinin de yoğun ilgi gösterdiği maçlar belediye nostalji web sayfası ile www.aspor.tv’den canlı izlenebilecek. Tüm karşılaşmaların fotoğrafları da yine nostalji web sayfası ile nostalji facebook adreslerinden takip edilebilecek.

“Spor paydasında buluşuyoruz”

Nostalji Futbol Turnuvası’nın ilk maçına gelerek coşkuyu paylaşan ve turnuvanın startını veren Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, spor çatısı altında yüzlerce sporcu ve ailesiyle bir araya gelmenin önemini vurguladı. “Futbolu her yaştan sporcuya oynatmak istiyoruz” diyen Başkan Solak, nostalji futbol turnuvasının ilçede büyük ses getirdiğini, eski sporcuları yeniden yeşil sahalara çektiğini söyledi. Daha önce izleyici olarak katıldıkları maçlarda artık kendilerinin oynamasının kendilerini ve ailelerini motive ettiğini belirten Başkan Solak şöyle konuştu; “Geçmiş günleri yad eden 35 yaş üstündeki genç delikanlılarımız büyük mücadele vererek kendi liglerinde oynuyorlar. Torunlar yeşil sahada futbol oynayan dedelerini izliyorlar. Kendilerini iyi hissediyorlar. Herkes büyük keyif alıyor. Bizler de spor paydasında binlerce kişiyi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

63 yaşındaki futbolcudan jübile
Turnuvanın en yaşlı oyuncusu 63 yaşındaki İlhan Dalgıç turnuvada jübile maçını oynadı. Deniz Spor’da oynayan Dalgıç, alkışlar eşliğinde ve kollar üzerinde taşınarak yeşil sahalara veda etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.