Dolar 34,1108
%0.01
Euro 38,2059
%0.1
Altın 2.917,780
%0.11
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ'dan hükümete eleştiri: Bayraklı Tanzanya'nın ilçesi mi'

Karabağ'dan hükümete eleştiri: Bayraklı Tanzanya'nın ilçesi mi'

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Emek Mahallesi’nde katıldığı toplantıda vatandaşla bir araya geldi. Karabağ’ın geleceğini duyan mahalleli toplantıya adeta akın etti. Kalabalık bir gruba seslenen Karabağ, önemli mesajlar verdi. Konuşmasına AK Parti’nin Bayraklı’ya bir çivi bile çakmadığını dile getirerek başlayan Belediye Başkanı Karabağ, hükümete, “Burası Tanzanya’nın bir ilçesi m? “diye sordu, “Bizim belediyemiz hem Hükümet, hem Belediye Bayraklı’da” dedi. Karabağ, konuşmasının sonunda 2014 yerel seçimlerinde partisinin kendisini aday göstermesi halinde Bayraklı’da karşısına AK Parti’nin en güçlü adayını görmek istediğini ifade etti. Karabağ Ak Parti Bayraklı’da yaşanan görev değişikliği içinde farklı bir yorumda bulundu.

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 12:51
BURAK ÖZER-HABER SERVİSİ - Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Örgütü’nün organizasyonunda Emek mahallesinde vatandaşla bir araya geldi. Kalabalık bir gruba seslenen Karabağ, Bayraklı’da belediyenin hükümet gibi çalıştığını ifade etti. AK Parti Bayraklı’da yaşanan görev değişikliğiyle ilgili olarak “Görevden alınan yönetime bakıyorsun, hepsi burada oturan gecekondu insanı. Bunlar yarın buradaki inşaat rantına karşı isyan edecek unsurlar oldukları için AKP ilçe yönetimini değiştirme ihtiyacı duydu” yorumunu yapan Karabağ, partisinin kendisini yerel seçimlerde bir daha aday göstermesi halinde karşısında AK Parti’nin İzmir’de en güçlü ismini görmek istediğini ifade etti.

“KAPALI KAPILAR ARDINDA”
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, partililerden sokaklarda kendilerini savunmalarını istedi. Parti içerisinde yapılan eleştirilerin de basın ve kamuoyu önünde değil, kapalı kapılar ardında yapılması gerektiğini belirten Ölçer, “ Bayraklı’da başarılıyız. Bunu gölgelemek isteyenler var. Ben ilçe başkanı olarak şunu söylüyorum. Parti içerisinde konuşulursa evet. Kapalı kapılar ardında konuşulursa ona da evet. Ama kamuoyunda, basının önünde partinin belediye başkanını ilçe başkanını eleştiren herkesin karşısında dimdik duracağım. Ben örgütümden şunu istiyorum. Hepiniz mahallelerinizde bir belediye başkanı ve ilçe başkanısınız. Sizler, bizlerin yaptığı hizmetleri halka anlatmalısınız. Bizler o anda sokakta olamasak da sizler AKP’nin ve onun yandaşlarının yapmış olduğu boş eleştirilere cevap vereceksiniz. Bayraklı başarıdan başarıya koşuyor. Hasan Karabağ bir şeye karşı çıkıyor. Rant beklentisinde olanlara karşı çıkıyor. Onlar sadece bu beklentilerine cevap verilmediği için iftira ve dedikodu kampanyaları ile başkanımızı ve partimizi yıpratmak istiyorlar. Ancak şunu bilmiyorlar. Bütün sokaklar Hasan Karabağ’lar ile dolu” diye konuştu.

“BAŞKANI İŞ BULSUN DİYE SEÇMEDİK”

Ölçer, Bayraklı’da ki işsizlik sorunu ile ilgili de Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın arkasında durdu. Belediye Başkanını işsizliği bitirsin diye değil, hizmet etsin diye seçtiklerini belirten Ölçer, “Bayraklı’da işsizlik yüksek oranda. Belediye başkanımız ve biz bunları çok yakından izliyoruz ve yaşıyoruz. Belediye başkanımızla bize bu iş talepleri çok sayıda geliyor. Biz belediye başkanımızı Bayraklı’da ki işsizliği bitirsin diye seçmedik. Hizmet etsin diye seçtik. Ancak yine de belediye başkanımız bu konularda gerek belediye bünyesinde gerek özel sektörde İŞKUR vasıtasıyla binlerce insana iş olanağı sağladı. Ben buradan AKP yöneticilerine soruyorum. Siz Bayraklı’dan kimi aldınız devletin her hangi bir kuruma ya da başka bir yer? Kime iş olanağı sağladını? Bayraklı’da işsizlik sorununu bitiren Bayraklı Belediyesi olmuştur” dedi.

“TANZANYA’NIN BİR İLÇESİ Mİ'”

Konuşmasına AK Parti’nin Bayraklı’ya bir çivi bile çakmadığını dile getirerek başlayan Belediye Başkanı Karabağ, hükümete, “Burası Tanzanya’nın bir ilçesi m? “diye sordu. Karabağ, konuşmasına şöyle devam etti, “Hükümet mensubu partinin milletvekillerine ve bakanlarına sorun bakalım neden Bayraklı’da hiçbir şey yo? Hastane yok, Emniyet Müdürlüğü yok, Kaymakamlık yok, Nüfus Müdürlüğü yok, Müftülük binası yok. Yok Allah yok. Burası Tanzanya’nın bir ilçesi m? CHP’li bir belediye var diye bunu yapıyorlarsa onlar bilsin; Bizim belediyemiz hem Hükümet, hem Belediye Bayraklı’da”

AK PARTİ BAYRAKLI’DAKİ GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ’NE DEĞİNDİ
Belediye Başkanı Hasan Karabağ, geçtiğimiz aylarda AK Parti Bayraklı İlçe Teşkilatı’ndaki değişim ile ilgili de düşüncelerini dile getirdi. AK Parti Genel Merkezinin, Bayraklı İlçe Teşkilatını görevden almasının nedenini kentsel dönüşüm ile bağdaştıran Karabağ, “Bunlar geçenlerde kongre ile gelen seçilmiş ilçe yönetimini görevden aldılar. Görevden alınan yönetime bakıyorsun, hepsi burada oturan gecekondu insanı. Bunlar yarın buradaki inşaat rantına karşı isyan edecek unsurlar oldukları için AKP ilçe yönetimini değiştirme ihtiyacı duydu. Bu arkadaşlar da bunun fakındalar. Bu işin partisi yok. Topraklarımıza sahip çıkacağız. Gecekondular bizim gecekondularımız, alın terimiz, göz nurumuz, alyansımız, tarlamız, emekli maaşımız bizim” diye konuştu.

“AKAY ADAY OLSUN”

Konuşmasının sonunda 2014 yerel seçimlerinde partisinin kendisini aday göstermesi halinde Bayraklı’da karşısına AK Parti’nin en güçlü adayını görmek istediğini ifade eden Karabağ, “Basında kamuoyunda Bayraklı hedefimiz Karabağlar hedefimiz birkaç ilçeyi sayıp duruyorlar. Bende onlara diyorum ki; en baba AK Partili kim İzmir’d? İl Başkanları m? Gelsin karşımıza aday olsun. Ömer Cihat Akay’a bu teklifim gitti, Bayraklı’da işimiz zor biz orayı zor alırız dediğini biliyorum” ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.