Dolar 34,1333
%0.07
Euro 38,2326
%0.17
Altın 2.917,580
%0.1
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödüllü Han'a yeni mekan

Ödüllü Han'a yeni mekan

Kemeraltı’ndaki Avrupa Mimarlık ödülü sahibi Abacıoğlu Han bir lezzet adresinin daha mekanı oldu. Boşnak böreği ve ev yemekleriyle adını duyuran Ayşe Karadağ, ‘Ayşa’ ismini verdiği Abacıoğlu Han’daki yeni mekanını hizmete açtı

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 09:57
İZMİR - Açılışa; CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şube Başkanı Halil Hüner, İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, Konak Belediyesi meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Ayşe Karadağ, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a desteği için teşekkür ederek, “2004 yılında Boşnak Börekçisi olarak başladığımız yolda bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Bu tarihi Abacıoğlu Han’da benim de olmam gerektiğini düşündüm ve uzun bir zaman alsa da hayalimizi gerçekleştirdik. Bu konuda büyük desteği olan Başkanımız Hakan Tartan’a minnettarım” dedi.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, geleneğin, kültürün geleceğe taşındığını belirterek, “Burada birkaç kişinin iş imkanı bulacak olması mutluluk verici. Ayşe Hanım üçüncü mekanını açarak başarılı bir girişimci kadın olduğunu gösterdi. Kardeşleriyle birlikte sevgi yoğunluğu ile oluşturduğu güzellik onu bu günlere getirdi. Dileğimiz Türkiye genelinde zincir olması” dedi.
İzmir’deki Boşnakların büyük destekçisi olan Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak da Ayşe Karadağ’ı tebrik ederek, “Ayşe Hanım her işte olduğu gibi bu işte de başarılı olacağını biliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.