Dolar 34,0810
%-0.08
Euro 38,2458
%0.21
Altın 2.920,170
%0.19
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'da trap  turnuvası nefes kesti

Kemalpaşa'da trap turnuvası nefes kesti

Kemalpaşa Belediyesi ve Kemalpaşa Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından, Hatsan Silah Sanayi sponsorluğunda bu yıl ilk kez düzenlenen birinci Trap Atışları Yarışması ve Bahar Şenlikleri 14 Nisan Pazar günü Kemalpaşa’da gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 09:41
İZMİR -Şenliklere, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumhuriyet Savcısı Savaş Uysal, Kemalpaşa Orman İşletme Şefi Muhammed Ali Keleş ile Hatsan Silah Sanayi Genel Müdürü Bahtiyar Taşyağan ile vatandaşlar katıldı.

120 amatör, 30 profesyonel yarışmacının katıldığı etkinliği yaklaşık bin 500 kişi izledi. Yapılan müsabakalar sonucunda, Amatörlerde, Kabil Tanyeli birinci, Kutlay Keskin ikinci, Bahadır Türkoğlu üçüncü, Birol Cazgır dördüncü ve Mehmet Çardakçı’da beşinci oldu. Profesyonel kategorisinde ise, birinciliği Hasan Cezayirli, ikinciliği Olgun Yanık, üçüncülüğü Özgür Özmen, dördüncülüğü Gazi Gazi, beşinciliği ise Ali Cayır kazandı. Müsabakalarda derece giren sporcuların ödüllerini, protokol üyeleri takdim etti.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı düzenlenen şenliklerin, her yıl geleneksel hale getirileceğini söyledi. Karakayalı, “Bu etkinliği Kemalpaşa Avcılar ve Atılcılar derneği ile ilk kez düzenliyoruz. İlk olmasına rağmen büyük bir ilgi gördü. Önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceğimiz etkinliklerde daha iyi daha güzel bir ortam sağlayacağız. Ben tüm katılımcılara ve desteklemeye gelen vatandaşlarımıza, emeği geçen tüm çalışanlarımıza, Hatsan Silah fabrikasına, Kemalpaşa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Mehmet Sabancıya teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.