Dolar 34,1371
%0.08
Euro 38,2348
%0.18
Altın 2.912,490
%-0.07
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'na Sivas teşekkürü

Kocaoğlu'na Sivas teşekkürü

İzmir’de yaşayan Sivaslıların kurduğu federasyon ve dernek başkanları, “Sivas Günleri”ne desteklerinden dolayı Başkan Kocaoğlu’na teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 09:29
İZMİR -İzmir Sivas Dernekleri Federasyonu Başkanı Kemal Güneyli ve Federasyon’a üye 9 dernek başkanı ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun çalışmalarını takdirle izlediklerini ve daima yanında olduklarını belirten Federasyon Başkanı Kemal Güneyli, 23-24-25 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirecekleri “İzmir’de Sivas Günleri”ne desteklerinden dolayı da Başkan Kocaoğlu’na teşekkür etti. Bunun bir teşekkür ziyareti olduğunu söyleyen Güneyli, Sivas günleri etkinlikleri hakkında şu bilgileri verdi:
“23 Mayıs’ta başlayıp 3 gün sürecek etkinliklerimiz boyunca, Dominik Caddesi’nde Sivas’ın kültürel değerleri, tarihi dokusu, yöresel yemekleri ve el sanatlarını tanıtacağımız 30 tane stant kuracağız. İlk gün saat 14:00’de Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde ‘Sivas’ın Tarihi ve Kültürel Değerleri’ konulu bir panel gerçekleştirilecek. 25 Mayıs final günü ise saat 20.00’de Alsancak İskelesi önünde Orhan Ölmez’in ve diğer Sivaslı sanatçıların katılacağı halk konseri düzenleyeceğiz. Bu İzmir’de ilk olacak. Tüm İzmirlileri etkinliklerimize davet ediyoruz. Başkanımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

“Bu buluşmaları çok önemsiyoruz”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Anadolu kentlerimizin İzmir’de tanıtılması bizim için de oldukça önemli. Hem İzmir tanıtılıyor, hem tanıtımı yapılan ilin hemşehrileri buluşuyor. Biz bu buluşmaları çok önemsiyoruz. Bir kaynaşma oluyor. Her bakımdan önemli olduğuna inanıyoruz ve bunları sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.
Ziyarete Sivas İmranlı Dernek Başkanı Hüseyin Gelmez, Aliağa Sivaslılar Dernek Başkanı Hamit Çelik, Sivas Gürün ve Kangal Dernek Başkanı Şerafettin Güneyli, Sivas Divriği Dernek Başkanı Hüseyin Ertürk, Ö. Sivas Dernek Başkanı Erdoğan Bayındır, Sivas Kangal Hamal Köyü Dernek Başkanı Murtaza Ağca, Gaziemir Sivaslılar Dernek Başkanı Faruk Ergül, Çiğli Sivaslılar Dernek Başkan Vekili Celal Dönmez, Sivas Gümüşdereli Köyü Dernek Bşk. Duran Yıldırım ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Üzeyir Koker, Faik Cennet ile Hüseyin Gündoğan katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.