Dolar 34,2770
%0.32
Euro 37,4702
%-0.14
Altın 2.905,180
%0.55
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Ordu’da. Gül valiliği ziyaret edecek, Orta Cami'de Cuma Namazını kılacak. Gül, belediyeyi, Ordu İl Jandarma Komutanlığı'nı, Sanset Gıda Sagra Çikolata Fabrikası'nı ve Ordu Üniversitesi'ni ziyaret edecek....

  • Ege Postası
  • 22.11.2013 - 10:27
- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Ordu’da. Gül valiliği ziyaret edecek, Orta Cami'de Cuma Namazını kılacak. Gül, belediyeyi, Ordu İl Jandarma Komutanlığı'nı, Sanset Gıda Sagra Çikolata Fabrikası'nı ve Ordu Üniversitesi'ni ziyaret edecek. Belde Otel'de akşam yemeğine iştirak edecek. (11.15-12.00-13.15-15.45-16.20-17.05-19.30-Ordu)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in 81 ilden gelen öğretmenler ve merkez kutlama kurulu üyelerini kabul edecek. Millî Eğitim Bakanı Nabi Avc da hazır bulunacak. (15.00-Ankara)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Konstantinovski Sarayı'nda görüşecek. Erdoğan ve Putin daha sonra Rusya-Türkiye 4. Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı'na başkanlık edecek. (St.Petersburg)

POLİTİKA

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hafta sonu programları için Antalya’ya gelecek. Bahçeli Antalya’ya gelişinde partililer tarafından karşılanacak. (19.00-Antalya)

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Maliye Bakanlığı bütçesi görüşülecek.

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Parlamentolararası Değişim ve Diyalog Projesi kapsamında Türkiye’yi ziyaret eden Finlandiya Parlamentosu üyelerini Bakanlık binasında kabul edecek. Bağış, daha sonra İstanbul'da düzenlenen Sivas günleri etkinliğine katılacak. (09.30-14.00-Ankara-İstanbul)

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi boyunca devam edecek Okul Sütü Programı için Bakanlık binasında ihale yapacak. (14.00-Ankara)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 3. Sanayi Şurası Şura Kararlarını açıklayacak. (16.30-Ankara)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Doğu Marmara KOBİ Zirvesi’ni katılacak. Kocaeli Valiliği Gebze Hizmet binasını ziyaret edecek. Sanayicilerle istişare toplantısına katılacak. (10.00-16.30-Kocaeli)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Eskişehir’de, Anemon Otel'de Türk Keneşi Eğitim Bakanları 2. Toplantısı'na katılacak. (09.30-Eskişehir)

EKONOMİ

- Türk Telekom, yeni ürün ve hizmetini basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtacak. (10.00-İstanbul)

DÜNYA

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Washington'da
Arınç, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile görüşecek, Carnegie Endowment for International Peace adlı düşünce kuruluşunda konferans verecek, finans sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin üst yöneticileriyle toplantı yapacak. (Washington)

- İslam İşbirliği Teşkilatı ile KKTC Dışişleri Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenecek olan 'Su ve Gıda Güvenliği Konferansı', 22-24 Kasım 2013 tarihlerinde Girne’de yapılacak. (Girne)

- İslam İşbirliği Teşkilati Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakani Veysel Eroğlu'nun KKTC'deki temaslari takip ediliyor. (Lefkoşa)

- Mısır'da Darbeyi Ret ve Meşruiyeti Destek İçin Ulusal İttifak Hareketi, 'Asrın Katliamı' adı altında darbe karşıtı gösteri çağrısında bulundu. (Kahire)

GÜNCEL

- Özel dershanelerle ilgili son günlerde yaşanan tartışmaları değerlendirmek üzere, ulusal dershane dernekleri basın toplantısı düzenlenecek. (14.00-Ankara)

- Özel dershanelerle ilgili son günlerde yaşanan tartışmaları değerlendirmek üzere ulusal dershane dernekleri tarafından basın toplantısı yapılacak. (14.00-İstanbul)

- İzmir'de çeşitli kurumlarda eğitim gören 14 zihinsel engelli ve otizmli öğrenci 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle öğretmenleri ile Hilton Fame City Bowling Salonu’ndaki bowling maçında karşı karşıya gelecek. (12.00-İzmir)

- Bursa Simitçiler ve Unlu Mamülleri Odası, karaborsa olan susam ve artan un fiyatlarını susamsız simit yaparak protesto edecek.(11.30-Bursa)

- (ÖZEL) İSG uzmanları, 'savcı' korkusundan çok tehlikeli işyerlerinde çalışmak istemiyor
İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Kasım Özer, çok tehlikeli işyerlerinde iş güvenliği uzmanı bulundurmanın zorunlu olacağı 1 Ocak tarihi öncesinde, kendilerini sıkıntıya sokan asıl problemin 'savcı' korkusundan uzmanların çok tehlikeli işyerlerinde çalışmak istememesi olduğunu söyledi.
Uzman sayısının kendileri için çok problem olmadığını kaydeden Özer, “Burada asıl problem, bizi sıkıntıya sokan çok tehlikeli sınıftaki işyerlerinde kimse görev yapmak istemiyor. Maden, inşaat, tersane, gibi üretimin fazla olup ta iş kazalarının fazla olduğu yerlerde bir Allah’ın kulu görev yapmak istemiyor. Çünkü, ‘ben burada görev yaptığım da, bir kaza olursa savcı beni içeri atar’ korkusu var.” dedi.

SPOR

- Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. (10.30-İstanbul)

- Golden Grand Prix Güreş Turnuvası, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de devam edecek.

- Süper Lig takımlarının hazırlıkları takip edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.