Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray'a 'EXPO' kontrası!

Çıray'a 'EXPO' kontrası!

Hükümetin EXPO 2020’yi İzmir’in kazanması için yeterli gayreti göstermediğini söyleyen CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a, AB Uyum Komisyonu Başkanı , AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu tepki gösterdi.Tekelioğlu, “CHP’li belediyelerin EXPO’yu sahiplenmek yerine birbirleriyle kavga etmelerini göz ardı ederek hükümeti hedef alan Çıray’ı cehaleti dolayısıyla kınıyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.08.2013 - 12:32
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın hükümetin İstanbul’un olimpiyatları alması için gösterdiği gayretin İzmir’in talip olduğu EXPO için gösterilmediğini iddia etmesi ve ‘EXPO tehlikede’ demesine AB Uyum Komisyonu Başkanı , AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu tepki gösterdi.

ÇIRAY: EXPO TEHLİKEDE-HABER İÇİN TIKLAYINIZ



“KINIYORUM!”
İzmir'in EXPO 2020 adaylığı için, yurt dışında bir çok şehirde toplantılara katılan İzmir hakkında brifing verip destek isteyen Tekelioğlu,Çıray’a ateş püskürürken şunları söyledi, “CHP’li belediyelerin EXPO’yu sahiplenmek yerine birbirleriyle kavga etmelerini göz ardı ederek hükümeti hedef alan Çıray’ı cehaleti dolayısıyla kınıyorum. Milletvekilleri ve yetkililer dışında Başbakan’ın EXPO için nasıl çalıştığını görmüyorlar mı'Adeta seferberlik ilan edildi. Özel kanun çıkarıldı. Özel ödenek ayrıldı. Bunları görmezden gelip çıkıp açıklamalar yaparak hükümeti eleştirmek başka anlamlar taşıyor “

DEMİRTAŞ’A GİDİP SORSUN
Tekelioğlu, Çıray’ın “EXPO fikrinin yaratıcısı olan İTO’dan ve başkanı Ekrem Demirtaş’tan çok daha aktif bir şekilde yararlanılması gerekir” önerisi için de, “ Çıray gidip Ekrem Demirtaş’a sorsa hem hükümetin çalışmaları hakkında bilgi alır hem de kendisinden yararlanıldığını görür ” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.