Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklar şişme oyun grubunu çok sevdi

Çocuklar şişme oyun grubunu çok sevdi

Bilecik Bozüyük’te Cumhuriyet İlkokulu bahçesine kurulan şişme oyun grubu çocukların akınına uğruyor. Çocuklar yaz tatilinin tadını şişme oyun grubunda eğlenerek çıkarıyor.Bozüyük Belediyesi tarafından yaz tatili boyunca ilköğretim...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 12:12
Bilecik Bozüyük’te Cumhuriyet İlkokulu bahçesine kurulan şişme oyun grubu çocukların akınına uğruyor. Çocuklar yaz tatilinin tadını şişme oyun grubunda eğlenerek çıkarıyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından yaz tatili boyunca ilköğretim okullarının bahçelerine yerleştirilen seyyar şişme oyun grubu çocuklardan yoğun ilgi görüyor. Çocukların yaz tatili boyunca doyasıya eğlenmeleri amacıyla bir tatil armağanı olan şişme oyun grubu ilköğretim okullarının bahçelerine dönüşümlü olarak yerleştirilerek hizmet veriyor.

Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde çocuklarla buluşan şişme oyun grubu özellikle Yaz Spor Okulu kapsamında başlayan kurslara katılmak için Halk Eğitim Merkezi’ne gelen öğrencilerin uğrak yeri oldu. Kurs başlangıcı ve bitimlerinde şişme oyun grubuna uğrayan çocuklar yaz tatilinin tadını burada arkadaşlarıyla doyasıya eğlenerek çıkarıyor.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile seyyar şişme oyun grubu ilk olarak Metristepe İlkokulu’na yerleştirildi. Ardından Çitosan İlkokulu, Atatürk İlkokulu, A. İbrahim Çolak İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’nda çocuklarla buluştu. Şişme oyun grubu belirlenen program dahilinde diğer okullarda da hizmet verecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.