Dolar 34,2077
%0.08
Euro 38,1250
%0.08
Altın 2.897,330
%0.05
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklardan çok 'özel' konser

Çocuklardan çok 'özel' konser

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde sahneye çıkan Seferihisar Özel Çocuklar Korosu’nun konseri büyük beğeni topladı.

  • Ege Postası
  • 04.12.2012 - 10:54

İZMİR - Seferihisar Belediyesi ve Seferihisar Kent Konseyi’nin destekleriyle Can Arkadaş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerden oluşan Özel Çocuklar Korosu, Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri yoğun katılımla gerçekleşti. 12 kişiden oluşan koro, Seferihisar Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı gecede, koro halinde ve solo olarak seslendirdiği şarkılarla ayakta alkışlandı. Seferihisar Çocuk Belediyesi de “Bir gün değil her gün yanınızdayız” yazılı pankartlarıyla gecede korodaki çocuklara destek oldu.

Gecenin başında bir konuşma yapan Seferihisar Kent Konseyi Başkanı ve Can Arkadaş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Deniz Tolga İnci, Birleşmiş Milletler’in 1992 yılında aldığı kararla 3 Aralık’ı Dünya Engelliler Günü ilan ettiğini söylediği konuşmasında; “Seferihisar’da yaşayan engelli çocuklarımızın akranlarıyla aynı haklardan yararlanması ilkesinden yola çıkarak kurduğumuz koronun oluşumunda büyük destek veren Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e ve bugün burada bizi yalnız bırakmayan Kaymakamımız Şakir Erden’e çok teşekkür ediyorum. Bugün ve bundan sonra yapacağımız çalışmaların ülkemizde ve Seferihisar’da engellilerimizin eşit yurttaşlık haklarına sahip bireyler olmasını sağlayana kadar doğru bildiklerimizi söylemeye ve anlatmaya devam edeceğiz” dedi.


BAŞKANDAN ÇOCUKLARA SEFERİKART


Konserin ardından sahneye çıkan İlçe Kaymakamı Şakir Erden, koroyu çalıştıran Müzik Öğretmeni Yasemen Girgin’e çiçek verirken, Belediye Başkanı Tunç Soyer çocuklara SeferiKart hediye etti. Çocuklar son dönemde Seferihisar genelinde uygulanan ve büyük dikkat çeken SeferiKart’ı, Seferihisar Belediyesi’yle anlaşmalı işyerlerinden, karta yüklenen ve dönem dönem tekrar yüklenecek olan para puanlarla, alışveriş yapabilecekler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.