Dolar 34,1934
%0.09
Euro 38,1077
%-0.15
Altın 2.893,170
%-0.93
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da gergin meclis

Bayraklı'da gergin meclis

AK Partili meclis üyesi Hüsnü Boztepe Aralık ayı meclis toplantısında söylediği sözler ile ortalığı yine gerdi. Özel güvenlik ile AK Partili meclis üyeleri arasında gergin dakikalar yaşandı.

  • Ege Postası
  • 04.12.2012 - 00:11
BURAK ÖZER/HABER SERVİSİ- Bayraklı'da meclis toplantılarında özellikle Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın özel hayatı ile ilgili yaptığı açıklamalar ile Bayraklı halkının tepkisi ile karşılaşan AK Partili meclis üyesi Hüsnü Boztepe Aralık ayı meclis toplantısında söylediği sözler ile ortalığı yine gerdi. Boztepe'nin, “Bir internet medyasında yer alan bazı hususlar var. Yeğeniniz olan Dilek Aydoğdu İstanbul’da rezidans aldığı doğru mudu? İkinci sorum Dilek Aydoğdu’nun İzmir'den ayrılıp kaçarak spor kulübünden ayrıldığı doğru mudu? Son olarak ise Aydoğdu yerine Yeğeniniz Cüneyt Erdoğan’ı atadığınız doğru mudur'" demesi üzerine ortalık karıştı.AK Parti meclis üyesi Hüsnü Boztepe özel güvenlik görevlilerine saldırdı.


IŞIK: BAYRAKLI'DA TÜM PARTİLER BİR ARAYA GELMELİ

YAZILANLAR YALAN

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ sorulara cevap vererek, “Bu basın organında yer alan haberlerin hepsi yalandır. Bu konuya ilişkin gerekli başvurular savcılığa yapıldı. Dilek Aydoğan görevinden alınmamıştır. Gelen arkadaşımız ona yardım için görev almıştır. Sizinle ilişkili olduğunu düşündüğüm yayın organını gerekli yerlere şikayet ettim. Benim damadım on yıllık memurdur. Belediyeye yatay geçiş yapmıştır. ‘Ben de Hüsnü Bey’e ne iş yapmaktadı? On yıldır nasıl geçinmektedir'’Kendisi nerede oturmaktadı? Bu oturduğu yerde nasıl oturmaktadı? diye başlarsam bu işin tadı kalmaz” dedi.



SALONDA ORTAM GERİLDİ

Bunu üzerine söz almak isteyen Boztepe'ye Belediye Başkanı Karabağ," bu kadar yeter sorduğunuz sorulara cevap verdim, daha fazla konuşmanıza gerek yok" diyerek Boztepe'nin söz almasına izin vermedi. Bunun üzerine Boztepe Başkan Karabağ'a bağırarak söz almak istediğini söyledi. Başkan Karabağ'ın söz vermemesi üzerine Boztepe yüksek sesle Bağırdı bunun üzerine Başkan Karabağ Boztepe'nin yükses tonu ile konuşan ve meclisin huzurunu bozduğu gerekçesi ile dışarı çıkmasını istedi.Çıkmayan Boztepe'nin salonun dışına çıkması için görevlileri çağırdı.



BOZTEPE GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE SALDIRDI


Salona gelen görevliler AK Parti Meclis üyesi Boztepe'yi dışarı davet etti. Dışarı çıkması gerektiğini ifade eden özel güvenlik görevlilerine Boztepe saldırdı. Boztepe'nin bu saldırgan tavrı salonda bulunan izleyiciler tarafından tepki gördü.

YAĞMUR ALTINDA BASIN AÇIKLAMASI

Meclis salonunun dışında İlçe Başkanı Erdal Seyitler ile birlikte bir basın açıklaması yapan AK Parti Grubu, olayları antidemokratik olarak değerlendirdi ve yarın AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda bir basın açıklaması düzenleyeceklerini ifade etti.Grup açıklamaların ardından  AK Parti Bayraklı İlçe Binasına gitti. Olayla ilgili Parti içi bir toplantı gerçekleştirdi. Olay kısa zamanda yargıya da taşınacak.

MECLİS ÜYELERİ TEPKİ GÖSTERDİ


Meclis salonunda yaşananlara tepki gösteren CHP'li meclis üyeleri yaşananların tam anlamı ile utanç olduğunu ifade ettiler. Meclis üyeleri adına açıklama yapan CHP Meclis üyesi Cindi Canpolat yapılanları anlamakta güçlük çekiyorum. İnsanların özel hayatını getirip mecliste bunları konuşma ne siyasi ahlaka neden nezakete yakışır. Bayraklı Meclisinde konuşulacak konular belediye icraatlarının konuşulması gereken meselelerdir. Burada kalkıp dedikodu üzerine soruların sorulması siyasi etik açısından doğru değildir. AK Parti Meclis üyesi Hüsnü Boztepe haddini aşarak sorduğu sorular ile meclisi tahrik etmiştir. Bu ne ilk nede son olacaktır. Artık Bayraklı meclisinde daha ciddi meselelerin konuşulmasını istiyoruz" dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.