Dolar 34,1934
%0.09
Euro 38,1077
%-0.15
Altın 2.893,170
%-0.93
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelli yurttaşlarımız 365 gün hayatın içinde

Engelli yurttaşlarımız 365 gün hayatın içinde

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Aliağa’da engelli yurttaşlar ile ilçe protokolü sabah kahvaltısında bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 03.12.2012 - 13:11

İZMİR -Aliağa Belediyesi’nin engelli yurttaşlar için yaptırdığı ve Engelliler Derneğine tahsis ettiği Engelsiz Yaşam Park-Cafe’de düzenlenen kahvaltıya Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Garnizon Komutanı Hava Yarbay Bora Meriç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Engelliler Derneği üyeleri, okul müdürleri, öğrenciler, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, temsilcileri ve çok sayıda yurttaş katıldı. Kahvaltı öncesi yapılan törende ise Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtına Aliağa Engelliler Derneği Başkanı Emin Uray çelenk sundu ve ardından İstiklal Marşı okundu.  

 

RİTİM GRUBUNDAN KONSER

Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen etkinlik öncesi ise Çağlayan Durağı ile Demokrasi Meydanı arasında kortej yürüyüşü yapıldı. İstiklal Caddesi güzergahını kullanarak Petkim Orta Okulu Bando Ekibi eşliğinde yapılan yürüyüş Demokrasi Meydanı’na son buldu. Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte ise Aliağa Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Ritim Grubu mini bir konser verirken etkinlik lokma ikramı ile sona erdi.

 

BAŞKAN OĞUZ; “HER ZAMAN ENGELLİLERİN YANINDAYIZ”

Yaptıkları çalışmalarla Aliağa’yı engelsiz kente dönüştürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; ” Aliağa Belediyesi olarak standart hizmetlerimizin yanında engelli yurttaşlarımızın hayatını kolaylaştıran birçok çalışmaya imza attık. Başta Engelsiz Yaşam Park-Cafe projemiz olmak üzere engelli yurttaşlarımızı sadece bir gün değil yılın 365 günü hayatın içinde olmasını sağladık. Engelli yurttaşlarımızın karşılaştıkları sorunların çözümü, yaşama sevinçlerini kaybetmeden sağlıklı ve mutlu bir yaşam sağlayabilmeleri için her zaman yanlarında olcağız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.