Dolar 34,2461
%0.02
Euro 37,6233
%-0.02
Altın 2.915,690
%-0.2
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çöp depolama alanının tahsis kararı iptal edildi

Çöp depolama alanının tahsis kararı iptal edildi

Bursa Orhangazi Belediye Meclisi, Göl Belediyeler Birliği'nden sonra, Çöp Deponi Alanı için birliğe tahsis edilen arsanın tahsis kararını oy birliği ile iptal etti. Böylece Çöp Deponi Alanı'nın Süpürgelik bölgesine yapılmasının önü...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 16:27
Bursa Orhangazi Belediye Meclisi, Göl Belediyeler Birliği'nden sonra, Çöp Deponi Alanı için birliğe tahsis edilen arsanın tahsis kararını oy birliği ile iptal etti. Böylece Çöp Deponi Alanı'nın Süpürgelik bölgesine yapılmasının önü de tamamen kapanmış oldu. Diğer yandan Belediye, Huzurevi binasının bulunduğu arsanın yanında yer alan 2 parça arsayı da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis etti.

Orhangazi Belediye Meclisi toplantısı haziran toplantısı gerçekleşti. Toplam dokuz gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Hamzalı yolu mevkiinde yapılması planlanan çöp deponi alanı için devredilen taşınmazın tahsisinin iptali oy birliği ile kabul edildi. 2012 yılı mali yılı kesin hesabı onaylanırken, kalemlere bölüştürülmesi tek tek onaylandı. Mali yılı hesabı, safi ödenek toplamı 34 milyon 769 bin 110 TL olarak kabul edildi. Jandarmanın mevcut alanının yeşil alana çevrilmesi için teklif maddesi oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi. Toplantı sonunda Olukdere Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı İsmail Tartar başta olmak üzere ilçede konuya duyarlı olarak çöp deponi alanı yapılmaması için anlayış gösterenlere teşekkür etti. Huzurevine ait olan arsanın ise İmam Hatip Ortaokulu yapılması şartıyla maliye hazine devredilmesi oy birliği ile onaylandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.