Dolar 34,1863
%-0.03
Euro 37,8386
%0.03
Altın 2.907,480
%-0.55
Bist-100 9.057,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çukurova Üniversitesi'nde kayıtlar başladı

Çukurova Üniversitesi'nde kayıtlar başladı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) 2013-2014 eğitim öğretim yılı kayıtları, Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu ile belirlenen noktalarda başladı. Kayıtlar, 2-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof....

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 15:01
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) 2013-2014 eğitim öğretim yılı kayıtları, Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu ile belirlenen noktalarda başladı. Kayıtlar, 2-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yaşare Aktaş Arnas ve Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ile ilk gün kayıt yaptıran öğrenci ve ailelerin heyecanına ortak oldu. Bu sene üniversitelerine toplam 9 bin 541 öğrencinin kayıt yaptıracağını söyleyen Rektör Prof. Dr. Kibar, ek yerleştirmelerle bu sayının 11 bin olmasını beklediklerini ifade etti. Rektör Kibar, kayıtlar sonunda öğrenci sayılarının 46 bine ulaşacağını vurguladı.
Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü'ne yeni başlayan Zikriye Songelen'in işlemlerini yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, öğrencilere başarılar diledi.

Yaz boyunca yeni döneme hazırlık yaptıklarını vurgulayan Rektör Kibar, "Yaz boyunca yeni eğitim ve öğretim dönemine hazırlıkla geçirdik. Merkezi dersliklerimiz var. Orada eğitim öğretim alt yapımızı geliştirmeye çalıştık." diye konuştu. Adana dışından gelen öğrencilerin otobüs terminalinden Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlarla ücretsiz olarak yerleşkeye getirildiğini hatırlatan Prof. Dr. Kibar, oluşturulan kayıt danışma masalarında görev yapan yetkililerin öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarına cevap vereceğini ifade etti.

Kayıt yaptıran öğrenciler ise çok heyecanlı olduklarını belirterek, “Yoğun bir çalışma sonrası üniversiteyi kazandık. Şimdi kayıt için geldik, inşallah hayırlı olur.” dedi.
Kızı tıp fakültesini kazanan Atilla Kaçıra ise çok mutlu olduğunu belirterek, büyük kızının da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuduğunu vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.