Dolar 34,1770
%-0.06
Euro 37,7973
%-0.08
Altın 2.908,210
%-0.53
Bist-100 9.081,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
PTT görevlisi kendini tuvalete kilitleyerek soygunculardan kurtulmuş

PTT görevlisi kendini tuvalete kilitleyerek soygunculardan kurtulmuş

Adana’da ‘V’ maskesi takarak PTT şubesinden silahla bin 385 lira soyduğu iddia edilen 3 kişinin yargılanmasına başlandı. Olayla ilgili tutuklanan 33 yaşındaki Mehmet Orak, mahkemede olay yerinden geçerken gözaltına alındığını iddia...

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 14:45
Adana’da ‘V’ maskesi takarak PTT şubesinden silahla bin 385 lira soyduğu iddia edilen 3 kişinin yargılanmasına başlandı. Olayla ilgili tutuklanan 33 yaşındaki Mehmet Orak, mahkemede olay yerinden geçerken gözaltına alındığını iddia etti. PTT görevlisi 36 yaşındaki Adem Bakar ise kendini tuvalete kilitleyerek soygunculardan canını kurtardığını anlattı.

Gürselpaşa Mahallesi'ndeki PTT Şubesi'ni 7 Haziran'da soyduktan sonra kaçan şahıslardan Mehmet Orak, yakalanıp tutuklandı. Diğer 2 soyguncu ise yakalanamadı. Soygunda kullanılan otomobilin sağ sis farının olmaması üzerine yapılan araştırma sonunda yakalanan Orak, Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde 15 yıl hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı. Soyulan PTT Şubesi yakın bir yerde dekorasyon işi yaptığını belirten Orak, “Benim tek suçum otomobilim ile olay yerinden geçmem.” dedi.

Soyguncuların tabancayı doğrulttukları PTT görevlisi Adem Bakar ise dehşet anlarını anlattı. Olay sırasında çok korktuğunu aktaran Bakar, çalıştığı sırada maskeli ve silahlı kişilerin bir anda içeriye girdiğini belirterek, içlerinden birinin de havaya ateş ettiğini aktardı. Sonra silahı kendisine doğrulttuğunu ifade eden Bakar, “O anda kendimi bankonun altına attım. Sonra tuvalete girerek kapıyı üzerime kilitleyip kendimi kurtardım.” şeklinde konuştu. Bakar soygunculardan şikayetçi olduğunu belirtti.

Diğer 2 soyguncunun yakalanmasına çalışılırken duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.