Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dağ’dan Zeybekçi yorumu

Dağ’dan Zeybekçi yorumu

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Nihat Zeybekci’nin İzmir’de de ciddi karşılığı olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir’e 5 yıl hizmet etmeyi arzuladıklarını söyledi. Dağ, “Nihat Bey'in belediyeciliği İzmir’de çok çok konuşulan bir konuydu. Biz İzmir’e 5 yıl hizmet etmek istiyoruz. Bunu arzuluyoruz” dedi. ‘Nihat Bey'in belediyeciliği İzmir’de de çok konuşulurdu’

  • Ege Postası
  • 27.11.2018 - 11:39

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CNN Türk’ün canlı yayınına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Grup Toplantısı’nda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ekonomi eski Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci isminin İzmir’de ciddi bir karşılığı olduğunu söyledi.

NİHAT BEY'İN BELEDİYECİLİĞİ İZMİR’DE DE ÇOK ÇOK KONUŞULAN BİR KONUYDU

Nihat Zeybekçi’nin Denizli Belediye Başkanlığı dönemindeki icraatlarının İzmirliler tarafından da iyi bilindiğini ve takdir edildiğini kaydeden Hamza Dağ, İzmir’e 5 yıl hizmet etmek istediklerini belirtti.

İZMİR’E 5 YIL HİZMET ETMEK İSTİYORUZ, BUNU ARZULUYORUZ

Hamza Dağ,  “Ben avukatlığa yeni başladığımda Nihat Zeybekci de Denizli’de başkan olmuştu. Her İzmirlinin Denizli’ye mutlaka yolu düşer. Daha siyasette değildim, gençlik kolları başkanı bile değildim. Nihat Bey'in belediyeciliği İzmir’de çok çok konuşulan bir konuydu. Yaptığı hizmetler sürekli İzmir’de konuşulurdu. Bunlar 2004’te başladı, sayın Nihat Zeybekci, 2014 yılına kadar devam ettirdi. Belediyeciliği konusunda İzmir’de olumlu bir düşünce olduğunu, ben o dönemde partili olarak çok iyi biliyorum. Sonra vekillik, bakanlık yaptı. Bakanlık dönemine baktığımızda, dış ticaret, ihracat, ekonomi üzerine çalışması oldu. Kendi bakanlık döneminde ihracat rakamlarının her yıl rekorlar kırdığını gördük. Bu süre zarfında İzmir’i ve Ege Bölgesi’ni sayın Zeybekci ziyaretleriyle o bölgeye önem verdiğini söyledi, çünkü o bölgenin çocuğu. O bölgenin çocuğu olarak o bölgeye daha fazla ziyaretler yaptı. İzmir de bizim bölgemizin lokomotifi. Mutlaka İzmir’i biz kazanmak istediğimizi her zaman dile getiriyoruz. Bu kazanma arzusu İzmir diğer şehirlerden çok daha farklı noktada düşünerek değil, ama biz İzmir’e 5 yıl hizmet etmek istiyoruz. Bunu arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

BİNALİ BEY İLE DE ARZULAMIŞTIK AMA O 17-25 ARALIK’A KURBAN GİTTİ

Önceki dönemde İzmir’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın da İzmirlilerde büyük karşılığı olduğunu ancak o dönemde 17-25 Aralık sürecine kurban gittiğini savunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, açıklamalarını, “Binali Bey ile de bunu arzulamıştık. O, 17-25 Aralık’a kurban gitti. Binali Bey proje anlatmaya çalıştı ama her seferinde o süreçle baltalanan bir süreci yaşadık. Biz kazanmak istiyoruz. Almak tabiri sanki kale var, kaleyi almaya çalışan biri var. Ben İzmir’de yaşıyorum. 20 yıldır sosyal demokrat belediyecilikle yaşıyorum. Önümüzdeki 5 yıl İzmir’de de aynı tarzda (Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi) yönetim olsun, bundan İzmir ve bölge kazansın. İzmir’in ekonomide çok daha iyi noktalara gelmesi hususunda İzmir’in bu olması demek, bunun Aydın, Manisa, Denizli, Uşak, Balıkesir’e yansıması demek” şeklinde sürdürdü. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.