Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksel-Kılıçdaroğlu buluşması sona erdi

Yüksel-Kılıçdaroğlu buluşması sona erdi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’in de içinde olduğu büyükşehirlere yönelik aday belirleme çalışmasını sürdürürken, üzerinde en fazla durduğu kentlerden biri olan İzmir’deki aday adaylarıyla temaslarda bulunuyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bugün Ankara’da resmi başvuru yapmayan ancak adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından da önerilen deneyimli siyasetçi Alaattin Yüksel ile de görüştü. Görüşmenin verimli ve samimi geçtiğini belirten Yüksel, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Yüksel-Kılıçdaroğlu buluşması sona erdi

  • Ege Postası
  • 26.11.2018 - 19:04

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Tüm partilerde olduğu gibi CHP’de de başta büyükşehirler olmak üzere belediye başkanlarının belirlenmesi yönündeki çalışmalar sürüyor. AK Parti başta olmak üzere partiler adaylarını belirleyip teker teker açıklamaya başladı.

İzmir’de ise 2004 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kimi İzmir’den aday olarak göstereceğine çevrildi.

Kentte çok sayıda mevcut ilçe belediye başkanının yanı sıra milletvekilleri ve kamu görevlilerin adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçiyor. Pek çok başkan aday adayı olarak resmi başvurusunu yaptı. Masada pek çok isim duruyor.

Görevi yeniden istemeyeceğini açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun işaret edeceği isim ya da isimlerin de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından dikkate alınacağı kaydediliyor.

ALAATTİN YÜKSEL KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ SONA ERDİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi yönünde adı sıkça geçen  ve Aziz Kocaoğlu’nun da Kemal Kılıçdaroğlu’na önerdiği deneyimli siyasetçi Alaattin Yüksel, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün bir görüşme yaptı.

GÜZEL VE SAMİMİ BİR GÖRÜŞMEYDİ

Ankara’da parti genel merkezinde akşam üstü gerçekleşen görüşmenin verimli geçtiğini belirten CHP İzmir eski Milletvekili, CHP PM eski Üyesi, İzmir İl eski Başkanı sıfatları da olan Alaattin Yüksel, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK

Alaattin Yüksel, görüşmenin ayrıntıları hakkında, “Bir görüş alışverişiydi. Güzel ve samimi bir görüşme gerçekleştirdik. Partinin belirlediği bir yöntem var. O süreçler yaşanacak İzmir’de.  Kamuoyu araştırması, örgütlerle görüşmeler devam edecek. Sayın genel başkanımız da İzmir’i önemsiyor. İzmir en önemli kentimiz. Yöntemler konusu konuşuldu. Genel politikayı konuştuk. İttifak konusunu da konuştuk. Aynı şeyleri düşündüğümüzü gördük. Seçim sürecine yönelik yapılması gereken çalışmalar, sonrasında bizleri nelerin beklediği gibi konuları ele aldık” şeklinde bilgi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.