Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baran: Ceket siyasetinin ömrü doldu

Baran: Ceket siyasetinin ömrü doldu

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Uğur Baran, seçim çalışmalarına başladı. Aday adayı olarak ilk mesajını veren Baran, "Karşıyaka artık Karşıyakalılarca yönetilmelidir." dedi.

  • Ege Postası
  • 27.11.2018 - 09:59

24 Haziran'da AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı olan Ahmet Uğur Baran, hayatının tamamına yakınını geçirdiği Karşıyaka'ya hizmet etmek için seçim çalışmalarına başladı. 

Karşıyaka'yı yönetmek için aday adayı olan Baran, "Ben Karşıyaka'da kimileri için bir zamanlar kaykaylı çocuktum. Bugünse kimileri için bir ağabey, kimileri içinse kardeş yahut dostum. İlçemizde kentsel dönüşümden tutun da, israfa ve siyaset uğruna istismara kadar çok çeşitli politik ve yapısal sorun var. Bu sorunların hepsini çözmek istiyorum." dedi.

"Ceket siyasetinin ömrü dolmuştur!"

"Karşıyaka; Karşıyakalılarca, Karşıyaka'dan yönetilmeli" diyerek ilçede yönetimi elinde bulunduran CHP'ye de tepki gösteren Baran, "Kimse alacağı oya garanti gözüyle bakıp, ilçemize ithal aday dayatmasında bulunmasın. Karşıyaka kimsenin arka bahçesi değildir. Ceket siyasetinin ömrü dolmuştur. İlçemizin şova değil, acil hizmete ihtiyacı var. Göreve geldiğimizde stadımızı da yapacağız, sorunları da çözeceğiz. Karşıyaka birilerinin biçtiği kaderi yaşayacak kent değil, geleceğin kentidir." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.