Dolar 34,0937
%0.22
Euro 37,9239
%0.16
Altın 2.811,700
%-0.48
Bist-100 9.758,00
%1.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Davutoğlu, dışişleri bakanları ile ayak üstü görüştü

Davutoğlu, dışişleri bakanları ile ayak üstü görüştü

İstanbul'da Suriye Halkının Dostları Toplantısı'na katılmak amacıyla İstanbul'a gelen üye ülkelerin dışişleri bakanları Adile Sultan Sarayı'nda bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, toplantı öncesi mevkidaşları ile...

  • Ege Postası
  • 20.04.2013 - 21:11
İstanbul'da Suriye Halkının Dostları Toplantısı'na katılmak amacıyla İstanbul'a gelen üye ülkelerin dışişleri bakanları Adile Sultan Sarayı'nda bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, toplantı öncesi mevkidaşları ile ayaküstü ayrı ayrı görüştü.

        İlki Tunus'ta gerçekleştirilen Suriye Halkının Dostları Toplantısı'nın ikincisi Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya üye ülkelerden çok sayıda ülkeden bakan İstanbul'a geldi. Adile Sultan Saray'ında gerçekleştirilen toplantı öncesi Dışişleri Bakanı Davutoğlu katılımcı ülkelerin bakanları ile yakından ilgilendiği görüldü. Davutoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague'un aralarında bulunduğu mevkidaşları ile ayaküstü sohbet etti.

         Davutoğlu, ABD ve İngiltere'nin yanı sıra Katar, Suudi Arabistan, Ürdün, Mısır, BAE, İtalya, Almanya ve Fransız bakanlar ile Suriye Ulusal Koalisyonu temsilcileri ile bir süre ayak üstü konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.