Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican, 1 Kasım akşamına damga vuran o konuşmasını şehit ailelerine anlattı

Delican, 1 Kasım akşamına damga vuran o konuşmasını şehit ailelerine anlattı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği'nin davetlisi olarak yönetim kurulu toplantılarına katıldı. Başkan Delican'ın seçim gecesi yaptığı teşekkür konuşmasının bir bölümünde şehitlere yönelik sözlerinin bazı medya grupları tarafından çarpıtılmasından rahatsız olduklarını dile getiren dernek yöneticileri; böylesi hassas dönemlerde ilgili sivil toplum kuruluşlarının ve basının çok daha hassas olması gerektiğini savundu. Delican, 1 Kasım akşamına damga vuran o konuşmasını

  • Ege Postası
  • 07.11.2015 - 10:57
İZMİR - Kendisinin de asker çocuğu olduğunu söyleyen ve ülkenin pek çok yerinde babasının görevi nedeniyle yaşadıklarını belirten; AK Parti İl Başkanı Bülent Delican,  huzur ve istikrarın olmadığı yerde, fitne ve düşmanlığın; terörün güçlendiğini ve ülkemizin yok edilmek istendiğinin altını çizdi.


Delican; ''Terörün bitmesini istemiyor musunuz'''
Başkan Delican;  Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmayı halkı galeyana getirecek boyutta çarpıtan yaklaşımlara yönelik; “Allah şehitlerimizden razı olsun. İnşallah bundan sonra ülkemize şehit gelmeyecek, birlik beraberlik ve huzur ortamı olacak’ dedim. Her işe başlarken ‘Bismillah’ dediğimiz gibi konuşmalarımıza başlarken ya da sonlandırırken; aziz şehitlerimize rahmet ediyoruz. Bundan daha güzel ve doğal ne olabilir'” açıklamasında bulundu.
'' AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi ve istikrarın sağlanması ile terörün yaşama şansı da azalacaktır. Çünkü; terör nedeni ne olursa olsun, kurtlar gibi puslu havayı sever, kaos ortamında, belirsizlik ortamında kendini daha acımasızca gösterir. Şimdi; aslında kendilerinin de bildiği bu gerçeği; bizlerin üzerinden ülkenin yönetiminde bir zaafiyet yaratabilir miyiz çabasına girenlere sesleniyorum. Yoksa siz hiç şehit ve gazilerimize şükran sunmuyor musunu? Siz de artık şehit gelmesin temennisinde bulunmuyor musunu? Terörün bitmesini istemiyor musunuz'''  diye konuştu.


Hassas dönemlere dikkat...
İzmir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatice İşbilen ise yaptığı konuşmada; '' Başkan Delican'ın maruz kaldığı haberleri izledik. Kendisini dinlemek istediğimizi söyledik ve davet ettik. Samimiyetine inanıyoruz. Böylesi  hassas dönemlerde; halkı kışkırtacak, yanlışa sürükleyecek asılsız ve fevri çıkışların sergilenmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Şehitlik ve gazilik mertebesine duyduğu saygıyı ve biz ailelerinin yaşadığı acıya ortak olduğunu biliyoruz. Biz de artık;  İzmirli Şehit Aileleri olarak, istikrar ve terörle mücadelelerinde somut adımlar bekliyoruz.'' ifadelerine yer verdi.
 
 
Milletimiz bize inandı...
İzmir Şehit Aileleri; İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği Başkan ve Yöneticileri ile her zaman bir araya geldiğini ve aldığı davetten duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti İl Başkanı Bülent Delican şunları söyledi ;'' Terör; yine çok can aldı, almaya da devam ediyor. Yine iki şehit haberiyle sarsıldık. Teröristler vatandaşımızın da canına kastettiler. Suruç'ta, Ankara'da haince vatandaşlarımızı katlettiler. Milletimiz; 1 Kasım'da; bu kanın akışına dur demek istedi ve iradesini AK Parti'yi yeniden tek başına iktidara taşıyarak gösterdi. Demek ki; milletimiz bize güvendi.r. Yeniden istikrarı sağlayacağımıza, vatanın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü koruyacağımıza inanıyor. Bizler terörle her ne pahasına olursa olsun mücadele ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.