Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir muhalefeti sokakta sürdürecek!

CHP İzmir muhalefeti sokakta sürdürecek!

GENEL seçim telaşını atlatan CHP'de parti içi yarış başladı. İzmir'de delege seçimleri 15 Kasım'a, ilçe kongreleri 6 Aralık'a kadar tamamlanacak. CHP 'Daha fazla İzmir' projesi kapsamında muhalefeti, sokakta tiyatral gösteriyle yapacak.

  • Ege Postası
  • 06.11.2015 - 13:58
Türkiye genelinde hedefine ulaşamayan CHP, İzmir'de yüzde 46.8 oyla 14 milletvekilini meclise gönderdi. Partinin Türkiye'deki en başarılı ili şimdi kendi içinde yarışacak. Genel seçim nedeniyle dondurulan kongre takvimi işlemeye başladı. Mahallelerde delege seçimleri 15 kasım'a kadar tamamlanacak. İtiraz süresinin ardından 21 Kasım'da başlayacak ilçe kongreleri ile ilçe başkanları ve yönetimleri belirlenecek. 6 Aralık'ta tamamlanacak ilçe kongrelerinin ardından CHP'li delegeler Aralık ayı içinde il başkanı ve yönetimini seçecek.

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, partide sadece iç yarış olmayacağını, genel seçim nedeniyle hazırlanan 'Daha Fazla İzmir' projesiyle sosyal medya etkinliğinin artırılacağını, iktidara yönelik muhalefetin gençlerin tiyatral gösterisiyle sokağa taşınacağını anlattı. Serter, "Daha fazla İzmir diyerek 2019 yerel seçimlerine gideceğiz. Amacımız daha çok genci ve kadını yerel yönetimlere taşımak. Üniversite öğrencilerinin ev kadınlarının partimizi daha iyi tanımasını sağlayacağız. Gençlerimiz, kadınlarımız iktidara yönelik eleştirilerini ve güncel olayları sokak tiyatrosu ile vatandaşa anlatacak. Parti tepkisini sokakta tiyatro ile bazen güldürerek bazen ağlatarak ama yoğun duygu ile verecek. Ekonomik, akademik ve görsel çalışmalar yapacağız" dedi. (Elif Demirci/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.