Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirsoy: birlikte yöneteceğiz

Demirsoy: birlikte yöneteceğiz

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, ilçe halkından gelen teklifler üzerine, kendisi için düzenlenen çeşitli ev toplantılarına misafir oldu. Gaziemir’de üç ev toplantısına katılan Demirsoy ilçe halkına çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına yoğun katılım sağlanmasının, Türkiye’de Kuva-yı Milliye ruhunun canlandığının göstergesi olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 31.10.2013 - 10:49
İZMİR -Aktepe-Zeytinlik, Fatih ve Dokuz Eylül mahallerine vatandaşların daveti üzerine giden Yüksel Demirsoy, misafir olduğu evlerde çevre halkının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgilendiren ve başkan seçildiği takdirde hayata geçireceği projelerden örnekler veren Demirsoy, “Gaziemir’in sorunlarını biliyorum. Her mahallenin, hatta her sokağın ihtiyaç listesini hazırladık. Her fırsatta sizlerin görüşlerinize başvuruyorum. Sizlerin istek ve önerileri benim için çok önemli. Bugün olduğu gibi, başkan seçildikten sonra da yanınızda olacağım. İlçemizin birlikte yöneteceğiz” dedi.

GEZİ PARKI BAŞLANGIÇ OLDU

2013 yılında Türkiye’de birçok önemli olayın gerçekleştiğini belirten Demirsoy, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıların CHP iktidarı ile aşılacağını söyledi. Gezi Parkı’nın bir başlangıç olduğunu kaydeden Demirsoy, “Mevcut iktidarın baskıcı ve yasakçı zihniyetine karşı halkımızın artık tahammülü kalmadı. Gezi Parkı protestoları bir başlangıç oldu. Gençlerimiz bu başlangıcın mimarıdır. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına halkın yoğun katılım sağlaması Türkiye’deki dirilişin önemli bir adımıdır. Kuva-yi Milliye ruhu canlanıyor ve artık baskıların, yasaklamaların bu ruhun karşısında durma ihtimali kalmadı” diye konuştu.

İÇİMİZDEN BİRİSİN

Toplantılar sırasında vatandaşlardan gelen istek ve önerileri tek tek not alan Demirsoy, Gaziemir’in çehresini değiştirecek projeleri halkın tüm dinamikleri ile birlikte gerçekleştireceklerini söyledi. Sohbet sırasında söz alan vatandaşlar Yüksel Demirsoy’u CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı yaptığı dönemden tanıdıklarını ve mahalleri için yaptığı çalışmaları unutmadıklarını belirttiler. Sadece siyasi çalışmalarda değil günlük hayatın her alanında Yüksel Demirsoy’u yanlarında gördüklerini söyleyen Gaziemirliler, “Seni yıllardır tanıyoruz ve ilçemiz için, mahallelerimize hizmet gelmesi için yaptığın çalışmaları biliyoruz. Düğünlerimizde, cenazelerimizde seni hep yanımızda görüyoruz. Evimizin kapısını da sana bu yüzden açtık. Seni sadece siyasetçi olarak düşünmüyoruz. İçimizden birisi olarak görüyoruz ve destekliyoruz” dediler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.