Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni Buca için...

Yeni Buca için...

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, 160 bine yakın genci olan kente yeni bir soluk getirmek için yola çıktığını belirtip, “Gençliğin enerjisi itici gücümüz” dedi

  • Ege Postası
  • 30.10.2013 - 14:52
İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, kentte birçok ilin nüfusundan bile fazla oranda gence sahip olduklarını söyledi, yönetim anlayışında gençlerin daha fazla söz sahibi olacağını dile getirdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutladığı Bucalı hemşehrileri ve esnafın büyük sevgi ve ilgi gösterdiği Levent Piriştina, ilçeye yeni bir soluk ve gençlik ateşi getireceğini söyledi.

Buca’da yaklaşık 160 bin gencin yaşadığına işaret eden Piriştina, “Gençlerin söz sahibi olup, yönetimi katıldıkları bir yönetim anlayışı getireceğim. Geleceği emanet ettiğimiz gençlerimizin eğitim, spor ve sanat konusunda her zaman yanlarında olacağım. Hayata geçireceğimiz projelerle bu büyük metropol ilçeyi İzmir’in çekim noktası haline getireceğim” diye konuştu.

Vatandaşların ve esnafın dilek ve önerilerini de dinleyen Piriştina, şöyle devam etti: “Çalışmalarımızda ve hazırladığımız projelerde sizlerin katkısı olmalı. Buca’yı el ele yönetelim, daha güzel bir Buca’yı birlikte yaratalım. Göreve geldiğimde halktan ve esnaftan uzak bir başkanlık yapmayacağım ve sizlere bir telefon kadar yakın olacağım.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.