Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kar: “Cumhuriyet’imize sahip çıkalım!”

Kar: “Cumhuriyet’imize sahip çıkalım!”

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Fikret KAR; 29 Ekim etkinlikleri kapsamında, Atatürkçü Düşünce Derneği Gaziemir Şube’sini ziyaret etti. Ülkenin içinden geçtiği süreci değerlendiren Kar; gençlerin artık ayağa kalktığına ve cumhuriyete sahip çıktığına vurgu yaptı. Dernek Başkanı Turgay Altınışık ile çalışmalarla ilgili dayanışma içinde olmaları konusunda görüş alışverişinde bulunan Kar; “ Atatürk ve Cumhuriyeti anlatan, güçlendiren her girişimin destekçisiyiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 29.10.2013 - 17:27
İZMİR - “ Bugün Cumhuriyet’e her zamankinden daha çok sahip çıkmak zorundayız. Cumhuriyet değerlerini yasaklayan, engellemeye çalışan bir iktidar zihniyetiyle karşı karşıyayız. Gençlerimizden umutluyum. “ diye konuşan Kar; Atatürk’e duyulan bağlılığın koparılmaya çalışıldığını, ancak; laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etmeye kimsenin gücünün yetemeyeceğini söyledi.

ADD Gaziemir Şube Başkanı Turgay Altınışık, gençlerin Atatürk sevgisi ve Cumhuriyete sahip çıkma eğiliminde olduğunu, ancak dernek çalışmalarına katılmaktan ve birlikte hareket etmekten korktuklarını, dernek olarak bununla mücadele ettiklerini vurgularken; CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Kar’a çalışmalarına verdiği destek için teşekkür etti.

Herkese Atatürk rozeti

Fikret Kar; ADD ziyaretinin ardından, Gaziemir Meydanı’ndan başlayarak cadde ve sokaklarda hemşerileriyle görüştü ve her birini Atatürk rozeti takarak, Cumhuriyete sahip çıkmaya davet etti. Gaziemirli gençler, işçi, esnaf ve kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşan Kar; Gaziemir’in; Cumhuriyet’in kalesi olacağı ve karanlığa teslim edilmeyeceğinin sözünü verdi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.