Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Siyasette Fair-Play rüzgarı

Siyasette Fair-Play rüzgarı

CHP’li ve AK Partili vekillerin Valilikte, çayla beraber gerçekleştirdikleri kısa sohbet kentin siyasi fair-play sayfasına yeni anekdot oldu.

  • Ege Postası
  • 29.10.2013 - 12:03

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmir’de siyasetin nabzı giderek yükselirken, CHP’li ve AK Partili vekillerin Valilikte, çayla beraber gerçekleştirdikleri kısa sohbet  kentin siyasi fair-play sayfasına yeni anekdot oldu.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, İzmir'de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Atay ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kutlamalar kapsamında valilikteki tebrikleri kabul etti.


DAVETE OLUMLU YANIT

Valilikte gerçekleşen organizasyonun ardından  CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve eski İzmir Milletveili Muharrem Toprak,  AK Parti İzmir Milletvekillleri Nesrin Ulema, Ali Aşlık ve Hamza Dağ’ı çay içmeye davet etti. AK Partili vekiller davete olumlu yanıt verince Valilikte CHP ve AK Parti arasında ‘fair-play’ rüzgarı esti.


GÜNDEM MECLİSTE YAŞANANLAR

Basın mensuplarının ‘sizi çok fazla bir arada göremiyoruz’ sözleri üzerine, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ‘bizim aramızda bir sorun yok ki’ dedi.Vekiller çaylarını yudumlarken TBMM’de milletvekilleri arasında yaşanan laf atmaların ve tartışmaların önüne geçmeleri gerektiğini konuştular.


HOTAR’IN SÖZLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRMİŞTİ

CHP İzmir Milletvekili Moroğlu, AK Parti İzmir Milletveilleri Nesrin Ulema ve Ali Aşlık ile son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın, "Bizim dar gelirlilere yardımlarımızı eleştirenler, seçim öncesi erzak ve odun dağıtmaya başladı" sözleri nedeniyle polemik yaşamıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.