Dolar 34,1663
%0.01
Euro 38,1531
%-0.03
Altın 2.918,670
%-0.05
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Demokrasinin güzelliği”

“Demokrasinin güzelliği”

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, Güzelbahçe Kültür, Çevre ve Güzelleştirme Derneği’nin dayanışma yemeğine katıldı. Tüm siyasi partilerin belediye başkan aday adaylarını bir araya getiren GÜLDER yönetimine Yelekli’den övgü geldi. Yelekli, “Demokrasinin güzelliğini bu ortama taşıyan GÜLDER başkanına ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.12.2013 - 15:05

İZMİR - Gülder, AK Parti, CHP, MHP, DP ve İP’in aday adaylarını yemekte buluşturdu. Tayfa Restoran’da gerçekleştirilen yemeğe GÜLDER üyeleri büyük ilgi gösterdi. Gülder Başkan Turgut İnel, 5 siyasi partiden 14 belediye başkan aday adayını bir araya getirerek, Güzelbahçe’deki birlik ruhunu ortaya koyduklarını ifade ederek, “Siyasi parti ayırt etmeksizin, herkesi bu kenti geleceğe taşımaya ve Güzelbahçe’ye güç vermeye çağırıyorum” dedi.

Yemeğe katılan tüm aday aday adaylarını yan yana durmaya çağıran İnel, “Bu birlik fotoğrafını her zaman yaşatalım” diye konuştu.

Toplantıda söz alan CHP Güzelbahçe Belediye Başkan aday adayı Uğur Yelekli de, “Gülder, ilçemizin gururu bir demokratik kitle örgütü. Buraya her siyasi partiden aday adaylarını bir araya getirmesi Gülder’in demokrasi anlayışını gösteriyor. Bu toplantı ilçemizin yarını için bize güç veriyor” sözlerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Gülder yönetimi ve bütün aday adayları hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.