Dolar 34,1445
%0.1
Euro 38,2234
%0.15
Altın 2.916,610
%0.07
Bist-100 10.046,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizli EMEKDER’in yeni hedefi 20 bin kişiye hizmet etmek

Denizli EMEKDER’in yeni hedefi 20 bin kişiye hizmet etmek

Denizli Emek Çalışanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (EMEKDER)'in geleneksel olarak düzenlediği dayanışma iftarı Beyaz İnci Düğün Salonu’nda yapıldı. İftara Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar,...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 05:27
Denizli Emek Çalışanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (EMEKDER)'in geleneksel olarak düzenlediği dayanışma iftarı Beyaz İnci Düğün Salonu’nda yapıldı.

İftara Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmud Güngör ve dernek üyelerinin ailelerinden oluşan yaklaşık bin kişi katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan EMEKDER Başkanı Rasim Öztürk, derneklerinin kurulduğu 2005’den bu yana çalışanların sesi olduğunu özellikle 2013 yılının bir atılım yılı olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Milletvekili Uçar da geçmişte bazı kesimlerin ‘emek mücadelesi’ adı altında sömürü yaparak insanları illegal yollara sevk ettiğini belirterek, “Bugün EMEKDER gerçek anlamda bir sivil toplum örgütü olarak örgütlenmiş olması ülkemiz adına sevindiricidir.” diye konuştu.

Vali Demir ise EMEKDER’in kısa sürede düzenlediği etkinliklerle büyük işler başardığını ifade ederek, insanlar bir araya geldikten sonra bir çok işi başarabileceğini gösterdiğini anlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.