Dolar 34,2090
%0.01
Euro 37,8437
%0.18
Altın 2.925,820
%-0.13
Bist-100 9.126,00
%-2.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Destici: Terörist roketatarla saldırı düzenleyecek zafiyeti nereden buluyor

Destici: Terörist roketatarla saldırı düzenleyecek zafiyeti nereden buluyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, birkaç ay önce AK Parti Genel Merkezi'ne aynı şekilde roketatarla saldırı düzenlendiğini hatırlatarak, ''Teröristler, birkaç ay sonra Emniyet Genel Müdürlüğü binasına roketatarla...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 15:08
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, birkaç ay önce AK Parti Genel Merkezi'ne aynı şekilde roketatarla saldırı düzenlendiğini hatırlatarak, ''Teröristler, birkaç ay sonra Emniyet Genel Müdürlüğü binasına roketatarla saldırı düzenleyecek boşluğu, istihbarat zafiyetini, güvenlik zafiyetini nereden buluyorlar.'' diye sordu.

Büyük Birlik Partisi yaklaşan yerel seçim stratejisini belirlemek için Çorum'da partililer bir araya geldi. BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeleri, il başkanları ve belediye başkanları düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Destici, Ankara'da dün gece meydana gelen saldırıda en büyük teselli kaynağının herhangi bir yaralanma ve ölüm hadisesinin gerçekleşmemiş olması olduğunu belirtti. Emniyet teşkilatına geçmiş olsun dileğinde bulunan Destici, bir istihbarat zafiyetinin olduğunu belirterek, saldırıyı gerçekleştirenlerin birinin ölü birisinin de yaralı olarak ele geçirilmesinin teselli olduğunu düşündüğünü kaydetti.

'BENZER SALDIRILAR DEVAM EDEBİLİR'

Ankara'da polisevine yapılan saldırılara benzer saldırıların olabileceğini savunan Destici, ''Ülkeyi yöneten hükümet başta olmak üzere, emniyet teşkilatı ve istihbarat teşkilatları bu tür saldırılara karşı hazırlıklı olması gerekiyor. Benzer terörist eylemlerin olabileceğini düşünüyorum.'' dedi.

DHKP-C SALDIRILARI PKK TARAFINDAN DA YAPILABİLİR

Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü'ne DHKP-C tarafından yapılan saldırıların önümüzdeki günlerde PKK tarafından da gerçekleştirilirse bunun sürpriz olmayacağını öne süren BBP Genel Başkanı Destici, "Bir de aynı anda o bölgede silahlı eylemler, metropollerde bombalı eylemler yine PKK tarafından gerçekleştirilebilir. Yine aynı anda 3-4 askeri birliğimize saldırı düzenlenebilir. Bunları ben uyarmak için söylüyorum.'' diye konuştu.

Partililere de seslenen Destici, çözüm sürecinin de yanlış olduğunu belirterek, PKK'nın meşrulaştırıldığını iddia etti. 7 aydır şehit haberi gelmediği ve bunun sevindirici olduğunu söyleyenlere de seslenen Mustafa Destici ''Geçmişte de aylarca şehit haberi gelmedi. Ancak PKK bununla birlikte daha da güçlendi. Yüzlerce terörist bu süreçle birlikte dağa çıktı.'' ifadelerinin kullandı.

''DAHA ÖNCE FAİZ LOBİSİ YOK MUYDU''

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın faiz lobisi açıklamalarına da değinen Destici, ''Gezi eylemlerinde faiz lobisi eylemcilere destek verdi diye Başbakan konuşuyor. Peki soruyorum şimd? Bu faiz lobisi daha önce yok muyd? Ucu kendilerine dokundu diye hedef aldılar. Peki bu ülkedeki milyonlarca kredi kartı kullanan vatandaşları ne çabuk unuttun.''

Yeni anayasa çalışmalarına da değinip, ''Yeni anayasa yapacağız diye 2 yıldır milleti oyalıyorsunuz.'' diyen BBP Lideri Destici, yeni anayasa çalışmalarının da bir an önce açıklanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.