Dolar 34,1987
%0.05
Euro 37,9856
%-0.29
Altın 2.913,600
%0.61
Bist-100 9.567,00
%-1.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili'de Gök resmen aday

Dikili'de Gök resmen aday

Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven’in görevden el çektirilmesi sonrası başkanlık koltuğuna resmi olarak ilk aday CHP'li meclis üyesi Rıza Gök oldu. Gök, "halkımızdan, örgütümüzden gelen talepler doğrultusunda başkanımız Sayın Osman Özgüven’in bıraktığı yerden bayrağı taşımaya, yaptığı hizmetlerin kaldığı yerden devamı için bu yüce göreve talibim" dedi.

  • Ege Postası
  • 29.11.2012 - 14:45
SERCAN AVCI/HABER SERVİSi -Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven’in görevden el çektirilmesi sonrası başkanlık koltuğuna resmi olarak ilk aday Rıza Gök oldu. Günlerdir konuşulan ve kimsenin ‘resmen adayım’ diyemediği Dikili için yarın yapılacak seçimler öncesi CHP İl Y.K. Üyesi ve Dikili Belediye Meclis Üyesi Rıza Gök ‘ halkımızdan, örgütümüzden gelen talepler doğrultusunda başkanımız Sayın Osman Özgüven’in bıraktığı yerden bayrağı taşımaya, yaptığı hizmetlerin kaldığı yerden devamı için bu yüce göreve talibim’ dedi.


“ACİL ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORUNLAR VAR”
Gönüllerindeki başkanın Osman Özgüven olduğunu belirten Gök, “ Başkanın yarım kalan projelerini yerine getirirken, Dikili’nin yarınlarını da halkımızla birlikte planlayacağız” dedi.
Dikilinin acil çözülmesi gereken sorunlarının en yakın tanığı olduğunu belirten Gök neden aday olduğu ile ilgili şöyle konuştu, “ Bunları çözebileceğime inanıyorum. Çocuklara, gençlere, kimsesizlere, hastalara, yaşlılara, emeklilere, engellilere yönelik yapılacak çok şey var ve ben seçildiğim takdirde bunların çözümlerini biliyorum, yapacağım. Saydığım her şeyi Dikili halkı ile birlikte yapacağız. Mahalle toplantıları, sivil toplum kuruluşlarıyla toplantılar yaparak ortak kararlar alacağız. Çiftçilerimizle, esnafımızla, sanayici iş adamlarımızla yani halk katmanlarının tamamının görüşlerini alarak hareket edeceğim. Yarın ki toplantıda 7 kişilik CHP grubundan başka aday arkadaşlarımız da çıkacaktır eminim. Ve inanıyorum ki hangisi seçilirse seçilsin hepsi aynı şekilde görevini en layıkıyla yapabilecek kabiliyette ve inançta arkadaşlar. Hangimiz seçilirse seçilsin onun yanında yer alacak seviyede insanlarız”

İzmir 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan ve 20 yılı aşkındır Dikili’de yaşayan Rıza Gök 2009 da CHP Dikili Belediyesi Meclis üyesi ve geçtiğimiz ilkbaharda da CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi oldu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.