Dolar 34,1996
%0.05
Euro 37,9551
%-0.37
Altın 2.915,940
%0.69
Bist-100 9.565,00
%-1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili’de son zirve

Dikili’de son zirve

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven’in İşişleri Bakanlığı’nca görevden alınmasının ardından Cuma günü gerçekleşecek başkanvekilliği seçimi öncesi herhangi bir kriz yaşanmaması için yarın(Perşembe) Dikili’ye gidecek.

  • Ege Postası
  • 28.11.2012 - 18:14
EGE POSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven’in İşişleri Bakanlığı’nca görevden alınmasının ardından Cuma günü gerçekleşecek başkanvekilliği seçimi öncesi herhangi bir kriz yaşanmaması için yarın(Perşembe) Dikili’ye gidecek. Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener'in ve CHP’li meclis üyeleri İsmail Şerif Tınay, Yusuf Altıparmak,Sema Akıncı, Hüseyin Çelik,Sedat Öcal, Rıza Gök, Erdoğan Doğan ile toplantı yapacak olan Engin, gruptan çıkacak karara herkesin uymasını isteyecek.

CHP İl Başkanı Engin Dikili’de kriz yaşanmaması ekseninde daha önceden meclis üyeleri ile bir görüşme yapmıştı. Engin son olarak AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ı ziyaret etmiş gerçekleşen mini zirve sonrası Akay,”Dikili’de AK Parti olarak aday göstermeyeceğiz. CHP’nin kararına saygı duyacağız” demişti.

Cuma günü gerçekleşecek belediye başkanvekili seçiminin ardından Danıştay tarafından gelecek yazı sonrası işe belediye başkanı seçimi yapılacak. Dikili'de mevcut başkanvekkilliğini Yusuf Altıparmak yapıyor. Özgüven'in de işaret ettiği Altıparmak belediye başkanlığı iççin en şanslı isim olarak gösterilsede İl'in gönlünde bir diğer meclis üyesi
 Rıza Gök'ün yattığı ifade ediliyor.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.