Dolar 32,7547
%0.6
Euro 35,4880
%0.55
Altın 2.490,430
%0.93
Bist-100 10.886,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Din görevlileri ile Romanlar'ın maçında dostluk kazandı

Din görevlileri ile Romanlar'ın maçında dostluk kazandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde din görevlileri ile Romanlar arasında oynanan dostluk maçında dostluk kazandı.         Karamürsel Müftülüğü'nce Mürsel...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 13:35
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde din görevlileri ile Romanlar arasında oynanan dostluk maçında dostluk kazandı.

        Karamürsel Müftülüğü'nce Mürsel Gazi Spor Tesisi'nde düzenlenen dostluk ve kardeşlik maçında, Karamürsel Din Görevlileri Derneği üyeleri ile Karamürsel Roman Kültür Sanat Derneği karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde Karamürsel Müftülüğü tarafından etli pilav ve ayran ikramı yapıldı. Karşılaşmayı kalabalık bir seyirci kitlesi izledi. Ferdi Gürses'in yönettiği maçı Roman Kültür Sanat Derneği üyeleri, 8-6 kazandı. Karşılaşmada din görevlileri 2 penaltı atışından faydalanamadı.

        Karamürsel Müftüsü Yılmaz Küçük, yaptığı açıklamada, kardeşlik, birlik ve beraberliğin önemini göstermek için yapılan karşılaşmada birlik beraberlik ve kardeşliği pekiştirdiklerini ifade etti.

        Roman Kültür Sanat Derneği Başkanı Ayhan İlik ise düzenlenen etkinlik dolayısıyla çok mutlu olduklarını, bu gibi aktivitelere gerçekten ihtiyaç olduğunu vurguladı. Türkiye'de kardeşlik, birlik ve beraberliğin artmasına bugünlerde daha çok ihtiyaç duyulduğunu dile getiren İlik, dernek bünyesinde bir ilahi ekibi kurduklarını ve bu gibi organizasyonlarda göreve hazır olduklarını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.