Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Din görevlilerinden hastane çalışanlarına gül takdimi

Din görevlilerinden hastane çalışanlarına gül takdimi

Yozgat’ın Yerköy İlçe Müftüsü İkbal Aydın ve müftülük çalışanları, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Yerköy Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarına ve yatan hastalara gül takdim etti.    Yerköy...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 17:35
Yozgat’ın Yerköy İlçe Müftüsü İkbal Aydın ve müftülük çalışanları, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Yerköy Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarına ve yatan hastalara gül takdim etti.

    Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul’u da makamında ziyaret eden Müftü Aydın ve personeli haftanın anlam ve önemine binaen gül verdi. Başhekim Usul, anlamlı ve güzel haftada kendilerini ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ettikleri için Müftü Aydın ve personeline teşekkür etti. Başhekim Usul, bu yıl Kutlu Doğum Haftası programlarının daha kapsamlı bir şekilde kutlanmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.

    İlçe Müftüsü İkbal Aydın ise Kutlu Doğum Haftası programlarının bu yıl Yerköy’de daha kapsamlı bir şekilde kutlandığını, hafta boyunca her gün çeşitli programlar ve etkinlikler düzenlendiğini söyledi.

    Din görevlileri hastane çalışanlarına gül takdim ederken yatan hastalara ise gül ile birlikte çeşitli ikramlarda bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.