Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Diyarbakır Anafen Dersanesi öğrencisi, SBS'de Türkiye birincisi oldu

Diyarbakır Anafen Dersanesi öğrencisi, SBS'de Türkiye birincisi oldu

Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) Diyarbakır Anafen Dersanesi öğrencisi Barış Efe Pehlivan, tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. Elde ettiği başarının sırrının düzenli çalışma olduğunu kaydeden Barış Efe Pehlivan,...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 16:55
Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) Diyarbakır Anafen Dersanesi öğrencisi Barış Efe Pehlivan, tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. Elde ettiği başarının sırrının düzenli çalışma olduğunu kaydeden Barış Efe Pehlivan, "Çok mutluyum. Bu çalışmanın sırrı okul hayatım boyunca düzenli çalışmaktır. Bu yıl da düzenli çalışarak iyi bir başarı elde ettim. Gelecek hedefim güzel bir üniversiteye gidip iyi bir iş sahibi olmak." dedi.

Oğlunun bilinçli bir çalışma sonucunda başarı elde ettiğini belirten Baba Pehlivan ise şunları kaydetti: "Oğlumuz bizi gururlandırdı, iyi bir çalışmanın sonucunda başarılı oldu. Okuldaki ve dershanedeki hocalarına çok teşekkür ediyorum. Onlar iyi bir şekilde sınava hazırladılar sınavlarda başarılı oldu ve bizi çok sevindirdiler."

Sonuçların açıklanmasıyla tercih sürecinin başladığını belirten Diyarbakır Anafen Dersanesi Müdür Yardımcısı Ali Tolga Özen, "Öğrencilerimizin doğru ve isabetli tercih yapabilmesi için dershane öğretmenlerimiz tercih dönemi boyunca öğrencilere yardımcı olacaktır." diye konuştu.

Ayrıca Dershane Müdür Yardımcısı Özen, "Diyarbakır' da sınava giren tüm ilköğretim 8. Sınıf öğrencilerine tercih konusunda yardımcı olunacaktır. Tüm öğrencileri dersanemize bekliyoruz." dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.