Dolar 34,2591
%0.27
Euro 37,4902
%-0.09
Altın 2.896,550
%0.25
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğa Park Konutları'nda 164 hak sahibine anahtarları dağıtıldı

Doğa Park Konutları'nda 164 hak sahibine anahtarları dağıtıldı

Ankara'nın Eryaman semtinde yapımı tamamlanan Doğa Park Konutları'nda 164 hak sahibi, evlerinin anahtarlarını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in elinden aldı.Düzenlenen anahtar teslim törenine hak sahiplerinin aileleri, akrabaları...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 11:48
Ankara'nın Eryaman semtinde yapımı tamamlanan Doğa Park Konutları'nda 164 hak sahibi, evlerinin anahtarlarını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in elinden aldı.

Düzenlenen anahtar teslim törenine hak sahiplerinin aileleri, akrabaları ile birlikte katıldı. Törende, Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği konseri düzenlendi. Hak sahiplerine anahtarlarını teslim eden Enver Demirel, ev sahiplerine evlerinde mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.

Etimesgut’un gelişim hızına ve modern yapısına işaret eden Demirel, “İlçemiz, yaptığımız hizmet ve yatırımlarla büyüyor, gelişiyor, güzelleşiyor. Buna paralel olarak nüfusumuz her geçen gün artıyor. Bu artan nüfusun ihtiyaçlarına cevap verecek alt ve üst yapı hizmetlerinin verilmesi noktasında gece gündüz çalışıyoruz. İmkanlarımız kısıtlı ancak mevcut imkanlarımızı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. 4 buçuk yıllık hizmet süremizde 10 büyük yatırım, onlarca park ve sosyal kültürel birçok proje gerçekleştirdik.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.