Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğruyol, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldu

Doğruyol, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldu

Kamu-Sen İzmir Temsilcisi Ahmet Doğruyol, görevinden istifa etmesinin ardından önceki dönem aday adayı olduğu MHP yerine İYİ Parti’ye geçmeyi tercih etti. Ahmet Doğruyol, İYİ Parti’den İzmir Milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptı. Doğruyol, milletvekili aday adayı oldu

  • Ege Postası
  • 28.04.2018 - 17:38

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) yakınlığıyla bilinen Kamu Sen İzmir Temsilciliği görevini 9 dönemdir sürdüren, Türk Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanlığı görevini de yaklaşık 18 yıl sürdüren Ahmet Doğruyol, önceki gün görevlerinden istifa etti.

Önceki seçimlerde MHP’den Milletvekili Aday Adayı olan Ahmet Doğruyol, ilk kez Egepostası’nın duyurduğu kararını sosyal medya hesabından da duyurdu. MHP yerine sürpriz bir kararla İYİ Parti’ye geçen Doğruyol, İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

İYİ PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAYA KARAR VERDİK

Doğruyol, bu kararını, “Ailem, arkadaşlarım, sevenlerim ile yaptığım istişarelerimiz sonucu, elimizi taşın altına koymaya, Devletimizin, Milletimizin menfaatlerini korumak için, hukukun üstünlüğünü sağlayabilmek, kul hakkının yenmemesi için İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdik. Devletimize, milletimize bir hizmetimiz olacaksa, hayırlıysa Allah nasip etsin. Gayret bizden, takdir Allah’tan ve milletimizden” sözleriyle duyurdu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.