Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ükünç resmen İYİ Parti Başkanı

Ükünç resmen İYİ Parti Başkanı

Yönetim kurulu üyelerinin yaptığı toplantıda oy birliğiyle seçilen Koray Ükünç, seçimlere var güçleriyle çalışacaklarını belirterek, partilerinin Genel Başkanı Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmanın boyunlarının borcu olduğunu belirtti. 'Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak boynumuzun borcu'

  • Ege Postası
  • 28.04.2018 - 12:47

EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’ndan istifa ederek Milletvekili adayı olan Yıldırım Ulupınar’ın yerine bıraktığı Teşkilat Başkanı Koray Ükünç, yönetim kurulu üyelerinin oybirliğiyle resmen İYİ Parti İzmir İl Başkanı olarak seçildi.

Kendisine güvenen eski il başkanı Yıldırım Ulupınar’a teşekkür eden Koray Ükünç, “Başta üzerimde çok büyük emeği olan sayın Yıldırım Ulupınar’a ve eksiksiz olarak şahsımı aday gösterip seçen il yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Yönetim kurulunun almış olduğu bu kararın partimize ve İzmir’imize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye’nin geleceğini inşa edecek olan partimizin, İzmir İl Yönetim Kurulu olarak var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

AKŞENER’İ CUMHURBAŞKANI YAPMAK BOYNUMUZUN BORCU

“26 Nisan’da kurucu il başkanımız Yıldırım Ulupınar’ın istifasından sonra vekalet ettiğim il başkanlığı görevine, 27 Nisan itibariyle yapmış olduğumuz il yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile seçilmiş bulunmaktayım” diyen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, “Türkiye’nin geçtiği bu zor günlerde tarihi bir görev üstlenerek adeta milletimizin umudu haline gelen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı, seçimlerde partimizi birinci parti yapmak, bunu yaparken de en büyük katkıyı demokrasinin kalesi İzmir’imizden koymak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.